2777
2789

من یدونه پسر 3/5ساله دارم 

دیپلم مدیریت ام میخام دیپلمم عوض کنم ب تجربی و ادامه بدم 

بنظرتون با 26سال سن دیر نشده برام 

شوهرم امروز گف بخون کمکت میکنم 

نه ۲۶اول جوونیه بابا 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

درس خوندن همون قبلش ازدواج و بچه هم تو این مملکت چرته،چه برسه بعدش ...برو یه هنری یه حرفه ای یاد بگیر ازش درآمد زایی کن،دانشگاهای این مملکت نه به سوادت اضافه میکنه نه به پولت

پشت من خدا بوده همیشه ...

نه دیر چرااا 

من رشتم حقوقه ی زنه هست 50 .50 و خورده ای میشه میاد درس میخونه میگه لیسانس فقه دارم الان دارم میخونم لیسانس حقوق بگیرم 

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔
خدا کنه اخه خیلی میخاستم بخونم 

همکلاسیمون ۳۰سالشه دیگه .. البته اون لیسانس دومشه ولی بازم داره میخونه تلاشش ستودنیه من با ۲۰سال سن مغزم نمی‌کشه 😐😂

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

جدی؟من به تازگی ۲۶ سالم شده پس چرا من حس میکنم خیلی پیر شدم دیگه😂

منم ۲۰سالمه زانوهامم درد می‌کنه احساس پیری هم میکنم ولی درواقع نباید اینطوری باشم 🤣