2777
2789

خانوم ها من بچه م 35 هفته به دنیا اومد یه بار تشنج کرد الا قرص فنوباربیتال بهش میدم طول درمانش چقدره چه عوارضی داره میشه راهنمایی کنید ممنون

من کنار همسر و فرزندم خوشبخت ترینم 💖چقدر شیرینه زندگیمون سه نفره شده🥺
عوارض خاصی نداشت.حدود 2 سال دادم.باید حواست بهش باشه که به سرش ضربه نخوره.وگرنه دوباره تشنج میکنه.

وایییی نگو 🤕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه اینقدری چرا قرص میدی؟شربت براش بگیر.

بچه م نارس به دنیا اومد الا تو دستگاه است دکترا بهش میدن تو آب حل میکنم و بهش میدم 

من اوایل شربت میدادم.پرتقالی بود راحت میخورد. تشنج کرده؟

اره هی به دنیا اومد بعد یک روز تشنج کرد 

خیلی دارم سختی میکشم سر بچه م نارس بوده دوهفته س تو بیمارستا بستری باید خودم پیشش باشم الا این موضوع تشنج هم هست 

اینکه دوباره تشنج کنه خیلی نگرانم 

گفتم که نذار به سرش ضربه بخوره.من شربت ازیترومایسین رو دیگه بهش ندادم.چون اولین بار بعد از خوردن اون شربته اینطوری شد.شاید ربطی به شربته نداشته باشه ولی دلم ازش سیاه شده.

گفتم که نذار به سرش ضربه بخوره.من شربت ازیترومایسین رو دیگه بهش ندادم.چون اولین بار بعد از خوردن اون ...

نه من چون نفس کم داشت خیلی زیاد هم گریه کرد بهش فشار اومد تشنج کرد 

اره هی به دنیا اومد بعد یک روز تشنج کرد  خیلی دارم سختی میکشم سر بچه م نارس بوده دوهفته س تو ب ...

درک میکنم.واقعا سخته.دخترم 5 ماهه بود بار اول که تشنج کرد.چقدر شبا تا صبح بالاسرش گریه کردم.همیشه هم تنها بودم.فقط بدون که باید قوی باشی.اگر بخوای جا بزنی زندگی بچت نابود میشه.

از هیچ چیز نترس.محکم و قوی باش

درک میکنم.واقعا سخته.دخترم 5 ماهه بود بار اول که تشنج کرد.چقدر شبا تا صبح بالاسرش گریه کردم.همیشه هم ...

همین کارو میکنم 🙂

وایییی نگو 🤕

سلام عزیزم خوبی شما بچتون گفتن تشنج کرده 

قرص دادی 

الان بچتون خوبه 

عوارضی نداشت براش ؟

به بچه منم تو بیمارستان دادن 

میترسم 

توروخدا جواب بدین میترسم عوارض داشته باشه