2777
2789

زود دست کشیدم روش پاکش کردم سشوار گرفتم روش ازش روغن اومد بیرون 😫😫😫😫😫

الان برعکسش کردم خدایا اتفاقی براش نیفته😭😭😭😭😭

چیکار کنم خانوما کمکککک

ب من نگید خوش اومدی 😐 من عمریه اینجام 😑 از هارلی کویین بگیر تا فدرا بانو و اوپرا و نازنین و کاپ کیک و ... همه رو میشناسم حتی شاهد سم ها و جریانات اولویه و الوچه و... هم بودم 😄 💍💎🌍💜🖇عشقم عاشقتم🖇💜🌍💎💍از گفتن خوشبحالت متنفرم ؛ خوشبحالت و زهر مار😐 کارآموز وکالت با هدف های بزرگ ✌️
برعکس نگه ش دار فردا به همون حالت ببر باز کنن و‌تمیز کنن انشاالله هیچی نمیشه

حتما باید بدم تعمیر؟

ب من نگید خوش اومدی 😐 من عمریه اینجام 😑 از هارلی کویین بگیر تا فدرا بانو و اوپرا و نازنین و کاپ کیک و ... همه رو میشناسم حتی شاهد سم ها و جریانات اولویه و الوچه و... هم بودم 😄 💍💎🌍💜🖇عشقم عاشقتم🖇💜🌍💎💍از گفتن خوشبحالت متنفرم ؛ خوشبحالت و زهر مار😐 کارآموز وکالت با هدف های بزرگ ✌️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدابیامرزه  لب تاپ خوبی بود 😥😥 ببیخشدا اسی نارحت نشی شوخی گردم

خواهشا شعور داشته باشید هر جهنمی شوخی نکنید

دستمال کاغذی بذار که جذبش بشه... 

سشوار چرا کشیدی؟ مگه آبه که بخار شه...

#موقت: یه سوئدی همسر ایرانیش که اسمش سمیه هست رو به قتل رسوند و جسدش رو داخل فرش ایرانی پیچید و به دریا انداخت قبل از این قتل هم سمیه سه بار از همسرش شکایت کرده ولی قبل از رسیدن به دادگاه، شکایت هاشو پس گرفته... حالا فکر میکنید این مرد قاتل اعدام میشه؟ خیر! حداکثر مجازات اونجا حبس ابده... بله همونطور که می‌بینید قوانین ایران خیلی زنه ولی تو قوانین کشور های غربی از خانوما خیلی خوب حمایت میشه😏 # فرزندان خود را زیاد ببوسید زیرا برای شما در هر بوسیدن درجه ای است.(پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم) * امام صادق علیه السلام فرمود: کسی که فرزندش راببوسد، خداوند عزوجل برای او ثواب مینویسد و کسی که او(فرزندش) را شاد کند، خداوند در روز قیامت او را شاد خواهد کرد و کسی که قرآن به فرزندش بیاموزد، پدر و مادرش دعوت میشوند و دو حله(لباس نو و فاخر) بر آنان پوشیده میشود که از نور آنها، چهره های بهشتیان نورانی میگردد. * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فرمود: لعنت خدا بر کسی که حیوان ها را مُثله نماید. (مثله کردن در کل یعنی بریدن و جداکردن اعضای بدن ... درمورد حیوانات مثلا کندن پای مورچه و بال مگس، یا بریدن گوش و دم چهارپایان) * در حدیثی مشابه از حضرت علی علیه السلام نقل شده است که: از پیامبر شنیدم که می فرمود مبادا موجود زنده ای را مُثله کنید، اگرچه سگ هار باشد * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: هر حیوانی - پرنده یا غیر پرنده - که به ناحق کشته شود در روز قیامت از قاتل خود شکایت خواهد کرد *
شرط میبندم تازه خریدیش

اره ی ماهه میخوام بمیرم😫😫😫😫

دستمال کاغذی بذار که جذبش بشه...  سشوار چرا کشیدی؟ مگه آبه که بخار شه...

ازش اومد بیرون روغن ها😭😭😭

حتما باید بدم تعمیر؟

روغنه 

صد در صد همش که بیرون نمیریزه

شاید اوایل کار کنه

ولی خیلی زود گرد و خاک به خودش میگیره و سفت میشه 

کار میده دستت 

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

روغنه  صد در صد همش که بیرون نمیریزه شاید اوایل کار کنه ولی خیلی زود گرد و خاک به خودش میگیر ...

اگه مشکل فقط گردو خاکه ک ندمش تعمیر اما اگه چیز دیگه س بدم 😫

ایشالا چیزیش‌ نمیشه دستمال بزار جذب شه چیزی نمیشه احتمالا قیافه‌ش کثیف دیده شه

سریع پاکش کردم سشوار کشیدم همه جاشو پاک کردم الانم برعکسش کردم 

بدمش تعمیر؟

ازش اومد بیرون روغن ها😭😭😭

رو کیبورد ریخت؟ مگه چقدر روغن ریخته که میگی روغن ها اومد بیرون؟!

الان نمیتونی ببری بیرون؟ شاید جایی باز باشه هنوز...

#موقت: یه سوئدی همسر ایرانیش که اسمش سمیه هست رو به قتل رسوند و جسدش رو داخل فرش ایرانی پیچید و به دریا انداخت قبل از این قتل هم سمیه سه بار از همسرش شکایت کرده ولی قبل از رسیدن به دادگاه، شکایت هاشو پس گرفته... حالا فکر میکنید این مرد قاتل اعدام میشه؟ خیر! حداکثر مجازات اونجا حبس ابده... بله همونطور که می‌بینید قوانین ایران خیلی زنه ولی تو قوانین کشور های غربی از خانوما خیلی خوب حمایت میشه😏 # فرزندان خود را زیاد ببوسید زیرا برای شما در هر بوسیدن درجه ای است.(پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم) * امام صادق علیه السلام فرمود: کسی که فرزندش راببوسد، خداوند عزوجل برای او ثواب مینویسد و کسی که او(فرزندش) را شاد کند، خداوند در روز قیامت او را شاد خواهد کرد و کسی که قرآن به فرزندش بیاموزد، پدر و مادرش دعوت میشوند و دو حله(لباس نو و فاخر) بر آنان پوشیده میشود که از نور آنها، چهره های بهشتیان نورانی میگردد. * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فرمود: لعنت خدا بر کسی که حیوان ها را مُثله نماید. (مثله کردن در کل یعنی بریدن و جداکردن اعضای بدن ... درمورد حیوانات مثلا کندن پای مورچه و بال مگس، یا بریدن گوش و دم چهارپایان) * در حدیثی مشابه از حضرت علی علیه السلام نقل شده است که: از پیامبر شنیدم که می فرمود مبادا موجود زنده ای را مُثله کنید، اگرچه سگ هار باشد * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: هر حیوانی - پرنده یا غیر پرنده - که به ناحق کشته شود در روز قیامت از قاتل خود شکایت خواهد کرد *
سریع پاکش کردم سشوار کشیدم همه جاشو پاک کردم الانم برعکسش کردم  بدمش تعمیر؟

نمیدونم میخوای بده چکش‌ کنن فقط خودت همونجا باش چشمت‌ بهش باشه

🌟نوری از یَزدان بَر رُخَت تابان🌟
رو کیبورد ریخت؟ مگه چقدر روغن ریخته که میگی روغن ها اومد بیرون؟! الان نمیتونی ببری بیرون؟ شاید جایی ...

نمیدونم بگم چقدر بود اندازه ی در نوشابه 

روغن نارگیل بود خواستم بزنم ب پوستم کاش دستم میشکست اینکارو نمیکردم😭