2777
2789
عنوان

همه کمک کنین لطفابچم داغون شده

297 بازدید | 21 پست

پسرم 5ونیم سالشه میره مهدیروز همه مامانارفتن مهدمن نبودم وقتی رفتم گریه میکردکه چراتونبودی اومدم خونه میگفت نمیرم مهدخیلی سعی کردم آروم باشم آخرش روانی شدم خیلی روانشو به هم ریختم ازون روزهرروز گریه میکنه میگه نمیرم تومهدم گریه میکنه وترس جدایی ازمنوداره مربیشم گفت بامشاورحرف بزن آلن چطورباهاش برخوردکنم صب بگم برو گریه میکنه اصلاراضی نمیشه داغون شده بچم امشبم باگربیه خوابید فت دوس ندارم ازمامانم جدابشم دوس ندارم برم مهد😭

چرا نرفتی مهداون روز 

قرارنبودکسی بره همه ازجلسه رفتن دنبال بچه هاشون ازبچه هاعکس یلدامیگرفتن مامانازودتررسیدن رفتن داخل لباس بچه هاشون تنشون میکردن من از وسط جلسه پسرم کوچیک بودو ای نستادرفته بودم خونه نفهمیدم همه رفتن مهد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه نمیخواد بره فعلا نبریدش و اذیتش نکنید

به جاش مدام بغلش کنید و بهش بگید پیشش هستید و دوسش دارید

بعدشم خودتون باهاش برید و با اونجا هماهنگ کنید که مثلا نیم ساعت یک بار بیاد دم در بیینتتون یا کلا چند جلسه پیشش باشید اونجا تا کم کم عادت کنه و شرایط مثل قبل شه 

قرارنبودکسی بره همه ازجلسه رفتن دنبال بچه هاشون ازبچه هاعکس یلدامیگرفتن مامانازودتررسیدن رفتن داخل ل ...

اخی عزیزم دلش شکسته براش یه کادو بگیر ببرمهد جلوبچه هابهش بده اشتی میکنه

لایک نکن    توپرنسس های دیزنی عاشق مریدام🔥🏹

اگه نمیخواد بره فعلا نبریدش و اذیتش نکنید به جاش مدام بغلش کنید و بهش بگید پیشش هستید و دوسش دارید ...

ممنون اگه نبرمش ازخدا شه که اصلانره خودموکه ناراحت میگیرم گریه میکنه میگه چراناراحتی دق شدبخدا

اخی عزیزم دلش شکسته براش یه کادو بگیر ببرمهد جلوبچه هابهش بده اشتی میکنه

آره انقد گریه میکردخودم داغون شدم توخونه آخرش باهاش بدرفتارکردم جایزه گرفتم مربیشون بهش دادالن ازطرف خودم ببرم اونجابدم بهش؟ 

آره انقد گریه میکردخودم داغون شدم توخونه آخرش باهاش بدرفتارکردم جایزه گرفتم مربیشون بهش دادالن ازطرف ...

اره بزاربدون خودت به فکرش بودی خودت بهش توضیح بده که بچه داداشش گریه کرده بردی خونه

لایک نکن    توپرنسس های دیزنی عاشق مریدام🔥🏹

تاچه مدت نبرمش بعدش چطورببرمش اصلاروان بچم به هم ریخته

مثلا تا سه چهار روز دیگه اصلا اسم مهد رو نیارید

و ببریدش جاهایی که دوست داره و چیزایی که دوست داره واسش بخرین

بعد چند روز بگید دلت واسه دوستای مهدت تنگ نشده؟

میخای دوتایی بریم امروز مهد؟ من دوست دارم مامان و اونجا پیشت میمونم(فقط حتما با مهد هماهنگ کنید که بدقول نشید به بچه)

بعدم اونجا همش جلو چشمش باشین

کم کم با اجازه خودش فاصله بگیرید تا شرایط مثل قبل شه.