2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غلط می‌کنه بد گویی کنه 

فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

میزنم تو دهنش که دفعه از این غلطا نکنه ،لطفا نزار براش عادی بشه 

یه خانومی ام که عاشق آقامونم 😍 بیشترین علاقه ام کتاب خواندن و آهنگ گوش دادنه 🎧📘 و چیزای که باعث ناراحتیم میشه حرفای دیگران پس موقع جواب دادن به من مواظب حرف زدنت باش ممنون☺️

نمیگه 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

اولا شوهر من بیخود میکنه بدگویی مادرم رو بکنه دوما هرگز شوهرم اهل بدگویی کردن نیست  چون احترام بینشون همیشه هست .. اگر بکنه میشورمش پهنش میکنم رو طناب😐

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

سه ساله همینه قبلا میزدم تو دهنش بدتر میکرد الان که هیچی نمیگم بهتر شده

پس محل نزار بهش و به بار که عادی دارین با هم حرف میزنید و اصلا دعوا و اینا نمیکنید بهش بگو از این مردای بد دهن خیلی بدم میاد یا مثلاً بگو دوستم بهم گفت خیلی پیش شوهرش به خانواده شوهرش حرف بد میزنه و بگو من کلی نصیحتش کردم و گفتم آدم باید احترام بزرگترش و نگه داره حتی اگه اون بزرگتر اونجا نباشه انشاالله که درست میشه

یه خانومی ام که عاشق آقامونم 😍 بیشترین علاقه ام کتاب خواندن و آهنگ گوش دادنه 🎧📘 و چیزای که باعث ناراحتیم میشه حرفای دیگران پس موقع جواب دادن به من مواظب حرف زدنت باش ممنون☺️
سه ساله همینه قبلا میزدم تو دهنش بدتر میکرد الان که هیچی نمیگم بهتر شده

من بهت یه راهکار خوب دادم بخونش