2777
2789
عنوان

آخرین صدایی که ازت به یادگار موند

| مشاهده متن کامل بحث + 5394 بازدید | 154 پست
عزیز دلم هرکی نفهمه من میفهمم چی میکشی 😔🖤

ممنون

امااا باااایددددد بلند شیم 

هر چند خسته و دلشکسته باید ادامه بدیم

درد و غممون فراموش نمیشه

اما متاسفانه یا خوشبختانه ما زنده ایم و باید زندگی کنیم

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ظلم بزرگترو پدرت در حقت کرد.چون پدربزرگت که مرده بود، میتونست به وصیتش عمل نکنه متاسفانه خیلی پدرا ...

هیچوقت باورم نمیشه بابام یه همچین کاری باهام کرد اونی که کلی آرزو برام داشت کجاست ببینه دخترش بدون قرص نمیتونه سر پا باشه

امیرعلی من تو در وجود من ریشه کرده ای تو یه تیکه از قلبمی که همه جا با خودم دارمت 🖤
ممنون امااا باااایددددد بلند شیم  هر چند خسته و دلشکسته باید ادامه بدیم درد و غممون فراموش ن ...

زندگییی کاش میشد هر وقت میخواستی تمومش کنی 

امیرعلی من تو در وجود من ریشه کرده ای تو یه تیکه از قلبمی که همه جا با خودم دارمت 🖤
منم مث شما غم دیده ام   غم پدر .عمو دختر عمه .عروسمون همشم ب فاصله دوسال پشت سرهم

منم همین طور🖤

عمه و زنعمو و خواهر جوانم با فاصله کم😔

خدا همه شونو بیامرزه💔

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
هیچوقت نمیتونم فراموش کنم هیچوقت نمیشه اون همیشه کنارمه مامانم فکر میکنه خل شدم اما من همیشههه کنارم ...

یه طوری زندگی کن که ۱۰سال دیگه پشیمون نشی ..

میدونم خیلی سخته ولی چه میشه کرد ؟

زندگی همینه ...

چی بگم آخه پدربزرگت چه نفعی از ازدواج تو پسر عموت میبرد که گند زد به زندگی این همــه آدم...

توروخدا یه فکری واسه خودت کن اینطوری نابود میشی

اسی اشکم دراومد چقد بد کاش به سر هیچکس نمیزد خودکشی کنه خودکشی همه اطرافیان نابود میکنه  کاش یکی بود جلوش بگیره کاش 

خدایا توبه کردم ولی کوه دردم به چشم خلاق من یک برگ زردم...میشه برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستی اگه دوست داشتی