2777
2789

من رو حساب اخرین پریودم ۴هفته و۷ روزمه دیروز بتا دادم ۱۷۶۵ بود سه روز از موعدم گذشته بود..یک هفته پیش صبحا حالت تهوع داشتم سینه هام خیلی نوکشون دردناک شده بود که لباس نمیتونستم تحمل کنم

ولی امروز کلا تهوع ک نداشتم درد سینه هامم خیلی کم شده نگرانم

چرا من انقدر اخلاق گندی دارم بارداری دوممه اولی ناموفق بود مشکل داشت سقط کردم اینهمه استرس داشتمو فکر منفی 

الانم همش منفی فکر میکنم با کوچیکتریت واکنش بدنم بهم میریزم بااینکه نذر حضرت عباس و حضرت فاطمه هست ولی دلم بیقراره

بنظرتون کم شدن دردو تهوعم طبیعیه؟

هنوز سونو ندادم 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

چرا کسی نمیاد تاپیکم

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

سلام عزیزدلم بله طبیعه و یه مادر واقعا حق داره اینقدر نگران باشه و استرس داشته باشه ولی جونم این استرس واسه نی نی تو دلت خطر ناکه خدا خودش مراقب هردوتاتون هست عزیزم به چیزای خوب فکر کن و هر روز با نی نی کوچولوت صحبت کن انشالله که بسلامتی بغلش بگیری مامان جان با وارد شدن تو هفته های جدید شاهد چالش های جدیدی میشی عزیزم نگران باشه و حسابی خودت و تقویت کن 

•گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.