2777
2789
عنوان

همسر وابسته به خانواده اش

233 بازدید | 4 پست

خانم ها هر کی مشکل من رو داره بیاد همفکری کنیم که چطور این وابستگی افراطی رو کم کنیم و متوجه شون کنیم زندگی مشترک تشکیل دادن و اولویت باید همسر و فرزندشون باشه و بعد خانواده شون

و اینکه میدونم روابطشون با خانواده شون به ما ربطی نداره و نمیتونیم تغییرشون بدیم

اما من واقعا ناراحتم که در حقش بدی میکنن و همسرم به روی خودش نمیاره و این باعث میشه در حق من و بچه ام هم بدی کنن

راهی نداره من سه ساله موفق نشدم...همسرم میخواد اما اونا اجازه نمیدن. روزی چهار بار مادرش یه بار خواه ...

برامن اصلا سراغی ازش نمیگیرن دور از جونش بمیره هم براشون مهم نیس اما شوهرم خودش رو براشون میکشه

هر وقت هم نیاز به خدمات بی مواجب داشتن یاد شوهرم میفتن

باز شوهر تو خوبه که وابسته نیس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برامن اصلا سراغی ازش نمیگیرن دور از جونش بمیره هم براشون مهم نیس اما شوهرم خودش رو براشون میکشه هر ...

به نظرم کاری نمیشه کرد بی خیال شو‌ گاهی غر بزن که دیگه بیشتر نشه..‌‌

واسه ما هم کاری باشه فقط به همسرم میگن... مریض باشن فقط همسرم میره بقیه بچه هاشون فرار میکنن..اگرم سراغی از همسرم میگیرن واسه اینه اخبار ما رو بفهمن. یه قوری بخریم میفهمن‌ ...

به نظرم کاری نمیشه کرد بی خیال شو‌ گاهی غر بزن که دیگه بیشتر نشه..‌‌ واسه ما هم کاری باشه فقط به هم ...

وای من هفت ساله درگیرم و دیگه کم آوردم

من خودم اصلا وابسته نیستم