2777
2789
عنوان

بچه ها لطفا درد دل دارم از دست زندگی خواهرانه راهنمایی کنبن

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 29 پست

تو هیچ شرایطی نا امید نباش

عزیزم

زندگی همه پر از مشکلاته

زندگی منم همینطور

منم روزهای به شدت سختی رو گذروندم

ولی باز خدا تنهام نذاشته

خیلی جاها کمکمون میکنه

ما متوجه نمیشیم

❌آقایون درتاپیکم شرکت نفرمایید(لایک و ریپلای نکنید)ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا ندارید⬅️به امضای هم احترام بذاریم🙏ربطی به این نداره که مذهبی ام یا غیرمذهبی❌

تو هیچ شرایطی نا امید نباش عزیزم زندگی همه پر از مشکلاته زندگی منم همینطور منم روزهای به شدت سخت ...

مشکل من اینه من هنوزم در حال گذروندن روزای ساختم ۳۴ سال گذشت جوونیم رفت کی فرج کی گشایش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هر وقت مشکل دارم

به کسی که مشکلاتش از من بیشتره فکر میکنم

و سپس

خدارو شکر میکنم

و آروم میشم

الان اگه بگم مشکلاتمو که تا شب باید بشینی برای من گریه کنی😅

❌آقایون درتاپیکم شرکت نفرمایید(لایک و ریپلای نکنید)ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا ندارید⬅️به امضای هم احترام بذاریم🙏ربطی به این نداره که مذهبی ام یا غیرمذهبی❌

با خودم میگم کسی که مشکلاتش از من بیشتره

چطور تحمل کرده

چطور پیروز شده

چطور شیطون رو شکست داده

چطور افکار منفی رو از خودش دور کرده

و......

بعدش میگم چطور اون تونست

من نتونست؟!(من نتونم؟!)

اون هم انسان بود که تونست

من هم قدرت تحمل رو از خدا طلب میکنم

میگم خدایا درد دادی درمون هم بده

اگه درمونم صبره

خدایا صبر بده

ذکر یاحلیم

جهت زیاد شدن صبر و حلم و بردباری

من هر وقت مشکل دارم به کسی که مشکلاتش از من بیشتره فکر میکنم و سپس خدارو شکر میکنم و آروم میشم ...

عیب نداره عزیز من فرض میکنم فقط فرض میکنم مشگل شما از من بیشتره مگه خدا اون بالا نیس مگه سختی بعدش آسونی نیس به پیر به پیغمبر بریدم یعنی من فقط بشینم ازدواج و بچه دار شدن و خونه دار شدن و سر کار رفتن مردم ببینم خودمم توهین بشنوم اجازه جایی رفتن نداشته باشم بگم خدایا شکرت زنده ام خوشی بقیه رو میبینم خودمم اینه عبرت بقیه ام 

با خودم میگم کسی که مشکلاتش از من بیشتره چطور تحمل کرده چطور پیروز شده چطور شیطون رو شکست داده چ ...

ان شالله اینطور میگی باشه ولی من شرایطم براتون گفتم راه پس و پیش ندارم نه شوهرم امیدی به تغییرش هست نه خانواده ام طلاق منو قبول میکنن نه طلاق بگیرم با ۳۴ سار آینده ای دارم بن بست کاملم فقط معجزه میخوام راه عقلی هیچی نیس

هر وقت فرصت کنم میام باهات صحبت میکنم

من یه تاپیکی بخونم که طرف مشکل داره

دلم نمیخواد الکی یه چیز بنویسمو رد شم

پیگیرش میشم

چندروز بعد خبر میگیرم

میپرسم اوضاعت چطور شد و.....

تاپیکای قبلتو یه ذره خوندم

بله

خیلی سختی کشیدی

و در شرایط سختی هستی

ولی باید بهترین راه رو انتخاب کنی برای بهتر شدن حالت انشاالله

میرم نماز بخونمو کارامو انجام بدم

واست دعا میکنم

فعلا تا بعد......

اونقدر خوشحالی و پیشرفت زندگیای مردم دیدم خسته شدم خدایا مام آدمیم تماشاچی نیستیم تا میای حرف بزنی د ...

سلام عزیزم

بفکرت هستم فراموشت نکردم

فقط یکم سرم شلوغه

اگر دیر بهت سر میزنم ناراحت نشی

اینکه میخوای پیشرفت کنی خیلی خوبه

صبر در برابر مشکلات خوبه

اما صبر باید سازنده و هدفمند باشه

به قول خودت چرا باید همش سختی بکشی

بله

باید تفکر کرد

دنبال راه حل بود تا اون سختی رو به آسونی تبدیل کنیم

ممنونم خواهر گلم ان شااله خدا به دلت بندازه راهنمایی خیر و صلاحم بکنی

سنم جان سلام

کجایی عزیزم

نگرانتم

خوبی؟

لطفا اعلام حضور کن

سلام عزیزم قربونت هستم

سلام گلم.خداروشکر.خوبی؟کجا بودی؟

مگه با گوشی خودت نمیای نی نی سایت؟

سلام عزیزم قربونت هستم

اگه تونستی بیا تاپیک آخرم

اونقدر خوشحالی و پیشرفت زندگیای مردم دیدم خسته شدم خدایا مام آدمیم تماشاچی نیستیم تا میای حرف بزنی د ...

برای موفقیت باید در زندگی برنامه و هدف داشته باشید و بر خداوند بزرگ توکل کنید 

ببخشید و چشم بپوشید آیا دوست ندارید خدا شمارا ببخشد؟و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است (سوره نور آیه 22)