2777
2789
عنوان

چیکار کنم بچم دختر بشه😍

| مشاهده متن کامل بحث + 3570 بازدید | 31 پست
چون‌هیچ‌چیزی قطعی نیست تا به اون‌بلوغ فکری و‌امادگی ذهنی نرسیده که براش فرق نکنه اقدام نکن و‌در درجه ...

نمیدونم ولی یه رفتارهایی ازش دیدم که مطمئنم پسر تو ذوقش میزنه حتی وقتی ازدوج کردیم میگفت یه بچه بیاریم اونم دختر نمیتونم نظرشو عوض کنم هی براش مثال میزنم ناشکری نکنه همون لحظه هیچی نمیگه بعدکارهایی ازش میبنم که مطمئن میشم واسش فرق میکنه

انشاالله که قبول باشه نذرت ...یاد یکی از همسایه هامون افتادم چقدر میزایید به هوای دختر همشون پسر میش ...

جدی میگی پس مطمئن تر شدم رو اسم فاطمه ایشالله که بشه🥺❤️❤️❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه🥺😳

خواهرمن رژیم نگرفت انشالا براشما نتیجه میده

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن

ایشالله ممنون  اصن هیچ کاری نکرد ؟

نه هیچی  فقط لباس میخرید و اسم انتخاب میکرد فک نمیکرد دختردارشدن سخت باشه 

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن

نمیدونم ولی یه رفتارهایی ازش دیدم که مطمئنم پسر تو ذوقش میزنه حتی وقتی ازدوج کردیم میگفت یه بچه بیار ...

نگران نباش پسرم بشه وقتی بغلش بگیره نظرش عوض میشه همچین بچش به دلش میشینه. 

من شوهرم وقتی فهمید دختره هیچ عکس العملی نشون نداد احساس کردم دوست داره پسر باشه. وقتی بدنیا اومد بغلش کرد آنچنان عاشقش شد. الان میگه دختر یه چیز دیگه اس. هرکی دختر نداره پسر داره میگه دختر بیارین دختر ندارین انگار هیچی ندارین 

والا برا فامیلای ما همه بچهاشون دخترن تو حسرت پسر موندن یکیش خونواده ما

سه تا دختریم ی پسر 

ولی مامان بابام عاشق ما سه ان خیلی دوسمون دارن

در جستجوی آنچه برایم مقرر نکردی،خستم نکن.

سلام عزیزم 

حالت بهتر شد ؟ تاپیک نزدی نگرانت شدم

راستی کی واسه جنسیت میری سنوگرافی ذهنم مشغولت بود، 

میخوای جشن تعیین جنسیت بگیری ؟ به نظرم نگیر چون استرس اوره برات  

سلام عزیزم  حالت بهتر شد ؟ تاپیک نزدی نگرانت شدم راستی کی واسه جنسیت میری سنوگرافی ذهنم مشغول ...

سلام عزیزم ممنونم اره خداروشکر خوبم

نه اصلا به فکر جشن تعیین جنسیت نیستم 

اصلا به اونجا نمیرسه آقام باهام میاد همون جا میفهمه دیگه🥶

سلام عزیزم  حالت بهتر شد ؟ تاپیک نزدی نگرانت شدم راستی کی واسه جنسیت میری سنوگرافی ذهنم مشغول ...

عزیزدلم به سلامتی   

سنو رفتی بیا خبر بده خوشکلم 

تو فکرتم ، جنسیتش معلوم بشه ازین فکر مشغولی هم در میای

عزیزدلم به سلامتی     سنو رفتی بیا خبر بده خوشکلم  تو فکرتم ، جنسیتش معلوم بشه ازی ...

راستی حواست باشه کلا به این موضوع که 

تخمک مادر کلا کروموزوم x هست ، و مرده که یا اسپرمی که میده x هست و دختر رو میسازه یا y هست و پسر رو میسازه 

پس تایین جنسیت با مرده در اصل و روش های تعیین جنسیت که دیرتر ارضا شی یا چی بخوری و ... همه کمک میکنه ph واژن یه جوری تغییر کنه که اسپرم x احتمال لقاحش بیشتر باشه ، ولی در کل این قضیه خیلی بیشتر از زن به مرد وابستست 

پس اگه یه وقت چیزی گفتن ، بگو یکم تحقیق کنین متوجه میشین جنسیت بچه رو پدر مشخص میکنه نه مادر