2777
2789
عنوان

بچه ها بیایید لطفا سوال دارم

160 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها من چند سال قبل آزمایش ذخیره تخمدان دادم 3.5بود بعد از 6سال دوباره از دادم اومده 4 

میتونه درست باشه این هیچ دارویی استفاده نمیکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالت واسه من دو سال پیش 1/1 بود حالا این ماه پریود شم میخوام دوباره آزمایش بدم احتمالا اومده زیر 1  

فک کنم مهمه که هر دو آزمایشی که دادی تو یک آزمایشگاه انجام بشه البته میگن اصلاح سبک و تغذیه هم تاثیر داره 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ایشالا ک از تو هم بالا رفته باشه نگران نباش  منم همچین خوشبحالم نیست😑

همین که ذخیره ات بالاس عالیه، تنبلی تخمدان داشته باشی با دارو خوب میشه نه مثل من که تخمدانام نه به iui جواب میده نه به ivf

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همین که ذخیره ات بالاس عالیه، تنبلی تخمدان داشته باشی با دارو خوب میشه نه مثل من که تخمدانام نه به i ...

ایشالا که مشکلت حل بشه 

منم چسبندگی شدید دارم چند سال قبل IVF کردم نتیجه نگرفتم الان دوباره دارم شروع میکنم برام دعا کن 😢

ایشالا که مشکلت حل بشه  منم چسبندگی شدید دارم چند سال قبل IVF کردم نتیجه نگرفتم الان دوباره دا ...

نگران نباش، ذخیره ات خوبه حتما با ivf جواب میگیری ولی قبلش اصلاح سبک کن گرمیجات بخور خودتو همسرت رو تقویت کن انشاالله زودتر مامان شی  

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40