2777
2789

تا حالا شده جواب بدیایی که در حقتون شده داده بشه؟ یکی که دلش بشکنه و چاره ای نداشته باشه، تنها و بی کس باشه، نتونه به کسی از نزدیکانش بگه باید چیکار کنه؟

اصن بعد هر سربالایی، سرازیری در کار نبود....

بله شده

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه همیشه اگه کسی دلمو بشکنه یکی دو روزه یه اتفاقی براش میوفته دیگه شوهرم ایمان آورده بهم 🤣🤣🤣

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

همین دیشب مادربزرگم 

بغض کرد گفت من همیشه خانمایی که روصندلی مینشستن نماز مبخوندن 

مسخره میکردم 

الان خودم چنان پا درد گرفتم نمیتونم بخونم باید بشینم رو صندلی

همین مادربزرگم همیشه زنای نانوا رو مسخره میکرد 

میگفت اینم شغله که دارن و واسه زن زشته و دستای خمیری رو میخندید

الان عمه خودم نانوا شده

خوش به حالت

در مقابلش اگه کسی رو قضاوت کردم سریع تو موقعیتش قرار گرفتم 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

ما یه فامیل داشتیم زن گرفت بعد هی زنش رو کتک میزد بچه رو هم ازش گرفت طلاقش داد 

دختره دوباره ازدواج کرد و الان خوشبخته 

اما مرده یه زن دیگه گرفت زنه ب گوش بچه رو بلند کرد بچه تشنجی شد و اونم مهریه گذاشت اجرا طلاق گرفت مرده هم معتاد و خلاف کار شد الان مرده زندانه و بچه هم بهزیستی الان همه میگن به خاطر اینه که به زن اولش بد کرد 

با همه جور آدمی بگرد ولی شبیه نشون نشو 
ی بار دقیقا بلایی ک سرم آورد سرش اومد و خودش بهم گفت ببین کاری ک با تو کردم برا خودم اتفاق افتاد ول ...

من دارم میمیرم از درد دل شکستگی... اما اون خوشحال و راضی و اصلا حتی یه ذره م براش مهم نیست!

اصن بعد هر سربالایی، سرازیری در کار نبود....