2777
2789

سلام بچه هاتون چند سالشونه ؟ کجا میمونن؟ کدوم شهرین؟ من از یه سالگیش باید برگردم سرکار ، خیلی نگرانم شهر غریب کجا بزارم مهد کودک ها بچه یه ساله قبول میکنن؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره بابا ۵ ۶ ماهه هم دیدم قبول کنن یکم هزینه میبره دیگ اگ حقوقت بالاس ارزش داره

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

نه مدرسه میرم امکان بردنش نیست 

خب یه مدرسه ای برو مهدکودک نزدیکش باشه

بعضی همکارای من بچه هاشون رو با خودشون میاوردن و میذاشتن مهدکودک نزدیک مدرسه و بعد از زنگ آخر هم زود میرفتن دنبالش

با اداره تون صحبت کن 

پرستاری مراقب سلامتی کودکیاری چیزی یا یه آدمی که خودش بچه هاش بزرگن وسلامت اعصاب داره

پرستار هیچوقت نمیره بشه مربی کودک. کسی که مربی کودکه یا روانشناسی خونده یا علوم تربیتی. حتی دیپلم و رشته های بی ربط هم دیدم اون هم از ناچاری کار گیر نیاوردن بوده. وگرنه لیسانس پرستاری که حداقل ماهی 15 تومن تو بیمارستان درامد داره نمیره واسه ماهی 5 تومن بچه مردمو نگه داره. 

پرستار هیچوقت نمیره بشه مربی کودک. کسی که مربی کودکه یا روانشناسی خونده یا علوم تربیتی. حتی دیپلم و ...

نه اینجابیمارستانش همچین مهدی هست مخصوص مادران شاغل بپرس شایدمرکزبهداشتتونم داشته باشه بعضیام دیپلم کودکیاری دارن تومهدمعمولی خوبه اونام

بی شک باران زیباترین نعمت خداست