2777
2789
میشه بیشتر توضیح بدی

من کلا آدمیم ک راحتی خودم برام خیلی مهمه و از چیزی یا کسی حس بدی بگیرم جوری رفتار میکنم ک طرف بفهمه و حداقل یکاری میکنم ک رفت و امدمون‌ خیلی کمتر شه

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی اگه اقوام درجه یک باشه؟

مثلا کی؟

اونم اره اینکارو میکنم

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

خانواده همسر

خنواده همسرو قطع ارتباط نکنین کلا ولی خب سعی کنین یکم کمتر رفت و امد داشته باشین و هرچقدر ک دوست دارین با خانوادتون باشین با اونا هم باشید چون همسرتون در میونه و ناراحتی اونا ناراحتی همسرتونه

می ذارمش کنار،،مجبور بودنی در کار نیست،،نمی تونم به اجبار کاری رو انجام بدم.

جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....

میشه رفت و آمد رو کم کرد و فاصله گرفت. من دو دسته از آدمها رو نمی فهمم.اولی اونهایی که همچنان اصرار به رفت و آمد دارند تا توی قیافه باشند و نیش بزنند و مدام یادآوری کنند که از طرف خوششون نمیاد. دوم اونهایی که وانمود می کنند سخاوتمندند و بخشیدند ولی یه اتفاق صد سال پیش افتاده رو مدام انتقام می گیرند و توهین می کنند و غیبت می کنند ولی باز هم سیر نمی شن و جالبتر اینکه ادعا می کنند کینه ای نیستند.

من خودم یا می بخشم یا نمی بخشم. ازش به عنوان یه حربه برای یه عمر توهین و انتقام استفاده نمی کنم.

میشه رفت و آمد رو کم کرد و فاصله گرفت. من دو دسته از آدمها رو نمی فهمم.اولی اونهایی که همچنان اصرار ...

بحث توهین نیست.

نامردیهایی که درحقت کردند و نمیتونی فراموش کنی ولی به خاطر زندگی مجبوری کوتاه بیای.