2777
2789

اگه کسی اطلاعاتی داره بگه لطفا 

دیروز تو ولنجک همه ماشینارو خوابوندن برا بدحجابی گفتن دستور قاضی کاری ندارم 

بهم دو تا تاریخ گفت که جریمه شدم که من تو اون تاریخ ها مادرم فوت شده بود تهران نبودم ولی ماشین دست شوهرم بوده 

میخوام ببینم عکسی چیزی ام میدن بهمون یا نه 

اینم از دیروز قسم و آیه که اشتباه شده من تنها بودم 

چه جوری مطمین بشم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله دوربین ها عکس می گیرن و توی سابقه تخلف هست

مرسی اونوقت چه جوری میتونم ببینم عکس ها رو؟ خدایی از دیشب تصمیم گرفتم اگه واقعا دختر پیشش بوده زندگیمو تموم کنم باهاش خیلی مهم شده برام 

مرسی اونوقت چه جوری میتونم ببینم عکس ها رو؟ خدایی از دیشب تصمیم گرفتم اگه واقعا دختر پیشش بوده زندگی ...

عکس رو به شما نشون نمیدن حکم فضایی نیاز داره بعضی اوقات ممکنه طرف مرد باشه و موی سرش بلند باشه و ماشین رو جریمه کنن لطفا زندگی خودتون رو خراب نکنید

کاربر آقا
دیگه پای زندگیم وسطه میخوام بفهمم خیانت کرده یا نه معلومه پولم میدم براش

آها یعنی آقاتون با کسی بودن؟

کاربر آقا:فقر و اقتصاد ضعیف فقط دو دلیل دارد! یا حاکمان احمق هستند یا احمق ها حاکم!جنگ و خشکسالی بهانه است!

ببین تو ولنجک مثل اینکه تو پیچ چند نفر وایمیستن چک میکنند اگر قبلا یکبار پیامک بی حجابی اومده باشه ماشین رو متوقف میکنند. من اونجا بودم ازشون پرسیدم شما مال چه ارگانی هستید. هیچ جوابی بهم ندادن. یعنی دوربین نیست. خود آدمه ماشین رو میخوابونه. 

و اینم در نظر بگیر اگر شوهرت اسنپ زده خانم بوده یا اینکه کسی پشت بشینه چند ثانیه روسریش بیفته هم دوربین ثبت میکنه. من خودم تو ماشینمون پشت نشسته بودم به اندازه چند دقیقه فقط روسری از سرم افتاده بود توی قیطریه دوربین تخلف فرستاد

اگه همسرت آدم خوبیه و بهش شک‌ نداری ول کن این پیامکا الکی میان 

تو اون محدوده هم موظفن روزانه ی تعداد بخوابونن 

یعنی بیوفتی دنبالش آخرش میبینی عکس شوهرتو بخاطر بدحجابی بهت تحویل دادن 

🌈🌧️🐆🎤🖤🕊️

واسه ماشین بابام(با یه من ریش و پینه پیشونی) پیامک کشف حجاب اومده بود،با اینکه اون روز اصن ماشین جایی نبرده بودیم و تووی کوچه پارک بود🫤

بابام رفت پاسگاه،گفتن اشتب شده...به همین راحتی و مسخرگی🤷

گوشی اشتراکیه،گاهی آقا،گاهی خانوم🤌
اگه همسرت آدم خوبیه و بهش شک‌ نداری ول کن این پیامکا الکی میان  تو اون محدوده هم موظفن روزانه ...

راستش رفتم تو سایت راهرو عکس دوربین ها رو دیدم بیچاره تنها بود تو ماشین میگن برو ۱۹۷ شکایت کن الکی ماشینو خوابوندن ولی ما حوصله شو نداریم خدا رو شکر فهمیدم تنها بوده بسه همین