2777
2789

پسرش ۲۲سالشه ی مدتیه گیر داده زن میخوام من با داییم مثه خواهر برادریم همش میاد من میرم خونش خیلی صمیمیم اومد تو خلوتش چن وق پیش گف میخوام پسرمو زن بدم گفتم دایی نکن پسرت بچس با اخلاقیم که داره یه زنو بدبخت نکن پسر تو هر شب از ۱۲شب تا پنج صبح با ماشینت غیب میشه طبق گفته های خودت رفته خودکشی هم کرده تو خونم ک یا خواهرشو میزنه یا ب مامانش فوش میده وسیله سالم تو خونه نذاشته چه زنی میخوای براش بگیری فردا ی دفعه پیش زنش خودکشی کنه تو ابروت میره همه میگن پسرش مرد نیس کسی ک باباش نمیتونه تحمل کنه چرا زن باید تحمل کنه پسرت ضعیفه ولش کن هر کسم گف زن بگیر براش بگو پسر من سن ازدواجش نیس 

چون خاله هام بخاطر صمیمیت منو داییم گفته بودن بهم راضیش کن زن بگیره براش ولی پسرش خیلی بیشعوره چرت باید وقتی اخلاق ی پسر بده و خانوادش از پسش برنمیان براش زن بگیرن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرفت تو کاملا منطقی و درست  در ادامه حتما حتما بفرستید روانپزشک بخاطر خودکشی و درگیری حتما نی ...

نمیکنه ک یهو میگ میرم خودکشی کنم فلان کارو برام نکنید گوشیو خاموش میکنه میرع چن وق غیب میشه اینام هم سکته میکنن از ترس

داییمم قبول کرده دیشب تو جمع بهش گفتن گف نه پسر من هنو بلد نیس جواب سلام منو بده سر ما داد میزنه توه ...

البته تو جمع گفتن درست نیست 

احتمال داره لجبازتر و گستاخ تر بشه 

ایشون نیاز به درمان داره