2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده شوهرم اصلا بچه دوممو دوس نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 37 پست
بچه دومتون نا خواسته بوده؟

بنظرت چرا نمیخوابیم😂

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ولی برای من بیشتر ناخواسته بوده تااون

عزیزم..شرایط سختیه...نمیدونم چی باید بگم...
با همسرت صحبت کن...
بگو این هم مثل اولی بچمونه...
بنظرم صحبت کردن خیلی جوابه...نریز تو خودت...گریه نکن...
هم خودت بعدها اذیت میشی هم اون بچه
ایشالا نامدار باشه🩷

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
منم امشب به خاطر حرف شوهرم کلی گریه کردم.خیلی زبونش تنده و کنایه میزنه

کاش ب من چیزی بگع ولی بچمو دوس داشته باشه ب نگاهش حس خوبی ندارم چشاش برق نمیزنه انگار ناراحته ولی سر اولی خیلییی خوشجال بود

سوال خوبیهههه😂😂😂 تورو نمیدونم اما من از خریتمه😂

منم از خریتمه😂

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
عزیزم..شرایط سختیه...نمیدونم چی باید بگم... با همسرت صحبت کن... بگو این هم مثل اولی بچمونه... بنظرم ...

خودش میبینه اذبت مبشم چن بار لاب لا قربون صدقه رفتن ب بچم گفتم بابایی دوست نداره بغلت نمبکنه عب نداره خودم عاسقتم  

کاش ب من چیزی بگع ولی بچمو دوس داشته باشه ب نگاهش حس خوبی ندارم چشاش برق نمیزنه انگار ناراحته ولی سر ...

عزیزم معلومه که دوست داره بچشو.

اخه مگه میشه تیکه ای از وجودش رو دوست نداشته باشه آخه!

آقا نیاد تاپیکام
عزیزم معلومه که دوست داره بچشو. اخه مگه میشه تیکه ای از وجودش رو دوست نداشته باشه آخه!

خودمم بحدا نمیخاسمش ولی از وفتی دیدمش یجوریم انگار یکی به چی بگه ازش با چیزی بشه هعی میزنم زیر گریه همش از ته دل ارزوی همیشه هوشحالی خوشبختیشو میکنم 

مرسی که هستییی😂🤝

قربان شما😂❤

باورت نمیشه از خواب دارم کور میشم😂

خودش میبینه اذبت مبشم چن بار لاب لا قربون صدقه رفتن ب بچم گفتم بابایی دوست نداره بغلت نمبکنه عب ندار ...

نه نه اصلا اینطوری نکنین...شاید فکر کنین اون بچست و متوجه نیست اما دیگه این فرکانس بابایی دوستت نداره رو نفرستین براش...
با خود همسرتون مستقیم صحبت کنین...ببینین مقصر کیه؟ ایا شما به تنهایی باردار شدین که الان تنهاتون گذاشتن؟ ایا خودباروری کردین؟ چرابه اون بچه که ثمره عشق هردوتونه پشت میکنن؟
حتما امروز که تعطیل هم هست...با همسرتون حرف بزنین...

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃