2777
2789
عنوان

شوهرم خیانت کرده بهم

738 بازدید | 42 پست

من الان باردارم هیچ اهمیتی بهم نمیده ی گوشی ازم قایم کرد هرچی گفتم نشونم نداد توضیح نداد مال کیه الانم ی سوزن گوشی توخونه پیداکردم امشب خدا رسواش کرد نمیدونم چیکارکنم میخوام فردا برم قهر تکلیفم روشن بشه موندم بمونم عذاب بکشم برم بابچه چیکارکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا فعلا شلوغش نکن 

بقیه رو هم خبر دار نکن . 

خیلی زوده . 

بابا یه وقتایی هم اشتباهه . پیش داوریه 

شاید اصلا با دوستاش حرفای بدی زدن نمی‌خواد ببینی 

شاید اصلا از سر کنجکاوی فیلم ناجور داره 

حالا فعلا شلوغش نکن  بقیه رو هم خبر دار نکن .  خیلی زوده .  بابا یه وقتایی هم اشتب ...

ب غیرگوشی خودش ی گوشی دیگ دستش بود وگفت مال خودم نیس اما دروغ میگفت

چرا هنوز شوهرتون نشناختی بچه آوردی قبل اقدام به بارداری اول شریک زندگیتونو بشناسید ببینید بدرد پدر شدن میخوره لیاقت داره بهش تکیه کنید یا نه بعد بچه بیارید بدون فکر بودن عواقب داره دیگه بسوز و بساز بخاطر بچه 

نمیدونم تا منودید ی گوشی قایم کرد توجیبش هرچی گفتم نشون نداد ازخونه رفت بیرون چندبارم براش پیام اومد ...

تو ماشینشو همه جا رو بگرد کامل. 

من خودم چند وقت پیش همسایمونو دیدم از زیر صندلی ماشینش یه گوشي لمسی مشکی درآورد چتشو کرد باز گذاشت سرجاش همشم نگا دور و برش می‌کرد کسی نبینه. 

مردا از این کارا زیاد میکنن باید مراقب باشی 

ب غیرگوشی خودش ی گوشی دیگ دستش بود وگفت مال خودم نیس اما دروغ میگفت

ببین احساسی و زود عجله نکن . 

بشین باهاش با آرامش صحبت کن 

بگو من باردارم طاقت کلی علامت سوال ندارم 

هوای منو داشته باش . تکلیفم رو روشن کن .