2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هفته ای یک بار جمعه میاد یک خاتمه وو ساعت کمکم ولی کارگر نمیتونه کار خود ادمو بکنه ...به خدا به درس بچه هام نمی رسم...همه میگن شبا طولانی هستن ما که ندیدیم شل طولانی چشم هم میزنی شده دوازده

اونایی که شاغلن و متاهل. افرادی که من دیدم یا کمکی دارن که معمولا مامانشون یا نهایت هفته ای 1 بار کارگر. یا به کارای خونه نمیرسند یا هم کلا بیخیال کار میشن. یا هم از خوابشون میزنن و پر انرژی هستن

من ۱۰صبح تا ۱۰ شب سرکارم.بچم مدرسه ای هس.تا میرسم خونه دوش میگیرم باهاش درساشو کار میکنم شام مبخورم ۱ونیم میخوابم

زندگیم سرشار از عشق و نوره.سرشار از خوشبختی وسلامتی.سرشار از شادی و ثروت.سرشار از آرامش.💚💚💚
کاش یکی ب نامه ریزیشو توضیح میده  شاید ادم ایده بگیرخ

شب قبل خواب همیشه اشپزخونتو مرتب کن،بچه هات خابیدن گرد گیری کن،همه چیو بزار سر جاش،غذای فرداتم درست کن بیشتر ک واسه شامم بمونه

از سرکار میای لباس کثیفاتو بریز ماشین.سریع جارو بزن.ی ساعت بخاب.بعدم ب درس بچه هات برس

من شاغل نیستم ولی واقعا با۲ تا بچه معلومه وقت کم میاری 

ببین ۳ ک میرسی شامتو بپز چون ۱ ساعت بیشتر وقت نمیگیره غذا میشه تا ۴

از ۴ تا ۶ نظافت مثلا ظرفو لباس و گردگیری

از ۶ شروع کن ب اموزش بچه ها تا وقتی تموم شد شامو بخورین ظرفاشم همونوقت بشور و دیگه به نظرم از ۱۰ رو بزار برااستراحت خودت

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤