2777
2789
هلما و همراز هلما و هیما هلما و هیوا هلما و حنا هلما و هلیا هلما و هانا هلما و سلما هلما و ال ...

اینا همشون خوبن و به اسم هلما میان اما من این دوتا اسمی که گفتم رو‌بر اساس ارتعاش نام انتخاب کردم نمیدونم شنیدی یا نه

ارتعاش نام بر اساس نام پدر و مادر که اسم بچه صعودی باشه و توی زندگیش تاثیر مثبت بزاره نمیدونم‌ اعتقاد داری یا شنیدی اما من چون معتقد هستم از بین اسامی ای که ارتعاش بالاتری داره فقط از این دوتا اسم فعلا خوشم اومده 

اگه برام مهم نبود هلنا هم خوشم میاد که ارتعاشش به اسم مادر و پدر بسیار بد بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا همشون خوبن و به اسم هلما میان اما من این دوتا اسمی که گفتم رو‌بر اساس ارتعاش نام انتخاب کردم نم ...

عزیزم چطور ارتعاش اسمو متوجه میشید؟مهوا قشنگ تر و خاص تره

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
والا ما یه مهلای ۸۰ ساله تو فامیل داریم🤣😐

چه با کلاس😁 ۸۰ ساله های ما سوسن و سکینه و شهنازن

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
چه با کلاس😁 ۸۰ ساله های ما سوسن و سکینه و شهنازن

عه سوسن های ما هنوز پیر نشدن مادرم شهنازه ۵۰سالشه سکینه مادربزرگم بود ب رحمت خدا رفت😂

اسم دخترمو ۳ماه پیشمیخاستمانتخاب کنم یجه های سایت گفتن نبات .   خداشاهده نبات فامیل ما۹۵سالشه🤣اصن کپ کردم ازاین پیشنهاد

عه سوسن های ما هنوز پیر نشدن مادرم شهنازه ۵۰سالشه سکینه مادربزرگم بود ب رحمت خدا رفت😂 اسم دخترم ...

😅😅اره نبات قدیمیه چون شاهرخ استخری گذلشت دوباره مد شد 😁ماشالله از همه اسما دارین آخر چی گذاشتین؟ارتعاش اسم حقیقت داره؟من همه اسمامونو زدم باید بریم عوض کنیم که😄