2777
2789

سلام میخام موهامو کوتاه کنم چون بلنده گفتم بفروشم اخه واقعا پولش خوبه

اما کسایی ک هستن میزنن تو سر مال ایراد الکی میگیرن میری سالن که قیمت پایین و کم بدن

لطفا دریغ نکنید اگه جایی سراغ دارین واقعا قیمت خوب و عالی میده یا خودتون اشناها کوتاه کردن با چش خودتون دیدید بگین لطفا کرمانشاه هستم

خاهشا نگید برو دیوار 

۶۰ سانت مو خرمایی لخت و ابریشمی رنگ نشده دارم امروز رفتم ی سالن واسه اینکه ایراد پیدا کنه اومده میگه رنگ کرده بم میگه سونیم بر میدارم😐😐😐😐🙄🙄🙄🙄🙄درحالی که من مدنظرم 12 تومنه

چون جنس موهامم خوبه خامه بدون رنگ

یسر برو شرکت‌هایی که تو کار کلاه گیس و تولید سر مانکن برای آموزشگاه های آرایشی هستن

خود آموزشگاه ها رو. هم بد نیست سر بزنی 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه ۶۰ سانت میش ی مو تا کمر تازه بلند تر و باید کپ کوتاه کنم واقعا زیاد نیست خیلیارو دیدم سانت پای ...

خب اگه دیدی که عالیه برو همونجا کوتاه کنن برات

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁
مدنظرم میزارم مرسی از راهنماییت💗

خواهش میکنم گلم   

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
چند روز پیش یه اگهی دیدم اتفاقا  دنبال موهای ۶۰ سانتی بود  ولی شمارشو برنداشتم 👨‍🦯

تو دیوار همه ویزیتورن قیمت الکی میدن میری اونجا نجومی میاد پایین

همشونم تازه بالا ۶۰ میخان

شانس من یا شمارشون نیست یا مثلا طرف کلا رفته تهران و....

خب بیا یه سر تهران هم فااال هم تماشا 

فامیل نداری تو تهران یه روزه بیای و برگردی؟

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁