خانوما من روز دهم سیکلم سونوی واژینال دادم یک فولیکول غالب ۱۵ دارم. دکتر نسخه آمپول hcg داده بهم یادش رفته دستور استفاده رو بنویسه. دو عدد نوشته. از روز سوم تا هفتم شبی دو تا لتروزول خوردم. و پودر فرتیل. کسی میدونه من کی باید آمپول ها رو بزنم و آیا باید دو تا رو با هم بزنم یا با فاصله. دکترم تشریف بردن مسافرت نلفناشون خاموشه و من تایم از دست میدم منشیش گفت سه شنبه برمیگردن. خود داروخانه هم تلاش کرد باهاشون تماس بگیره ولی بی فایده بود.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ایشالله از انتظار در میآی عزیزم. شنیدم لتروزول و آمپول باعث کیست میشه. نگرانم ولی از طرفی هم دیگه بعد از مدتها اقدام بی نتیجه دکتر برآم نوشت. این ماه اولی باره
پارسال بعد از ۶ سال اقدام باردار شدم ولی توی ۱۶ هفتگی قلبش ایستاد و خیلی برام سخت و غم انگیز بود بعدش هر چی اقدام کردم نشد عکس رنگی انداختم لوله هام گرفتگی داشت که برطرف شد الانم دکتر این دارو ها رو نوشت برام. از سمت همسرم هن مشکلی نیست. به قول شما خواست خدا این طور بوده
ایشالله از انتظار در میآی عزیزم. شنیدم لتروزول و آمپول باعث کیست میشه. نگرانم ولی از طرفی هم دیگه ب ...
الهی آمین و همچنین گلم
نه نگران نباش هیچی نمیشه، طبق دستور دکترت داروها تو بدون نگرانی مصرف کن، من روزی ۴ تا لتروزول میخورم، بعدشم چون امپول آزادسازی داده ،نمیمونه بزرگ شه که کیست شه قبل اون آزاد میشه
پارسال بعد از ۶ سال اقدام باردار شدم ولی توی ۱۶ هفتگی قلبش ایستاد و خیلی برام سخت و غم انگیز بود بعد ...
دقیقاً ،منم چند ساله منتظرم و چهار سال پیش تو ۸ هفته ترسیدم خودبخود سقط شد،چندماه پیشم عکس رنگی انداختم لوله هام باز بود، توکل به خدا تا ببینیم خدا چی میخاد
انشاءالله که همین ماه نتیجه بگیری و دامنت به اولاد سالم و صالح سبز شه