2777
2789

خیلی احساس تنهایی میکنم

شوهرم اصلا به من توجه نمیکنه

یکدفعه مثل روانی ها میشم

میترسم به بچه هام آسیب بزنم😭

امشب انقدر اعصابم خورد بود که به بچه ۴ سالم رحم نکردم

دخترم خوابش میومد داشت نق میزد منم با عصبانیت میگفتم برو بگیر بخواب بعد هی داشت جلوی من راه می‌رفت و نق میزد که یدفه حواسش نبود پاش رو گذاشت تو سینی چای منم اعصابم خورد شد بجای اینکه ببینم بچم سوخته یا نه گرفتم زدمش بعد بلندش کردم پرتش کردم اونطرف. صورتش محکم اومد رو زمین که صدای صورتش هنوز توی گوشمه. الهی من بمیرم. تیکه تیکه بشم که دست روی بچه هام بلند نکنم😭😭😭😭😭😭

الان اون خوابیده و من همچنان دارم گریه میکنم

دست خودم نیست خیلی دلم برای بچه هام میسوزه میترسم یه بلایی سرشون بیارم با این افسردگی شدیدم😭😭😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب گل من ، سرزنش کردن ، خودش باعث افسردگی میشه 

خودتو سرزنش نکن 

دیگه یه اشتباهی بوده 

استغفرالله بگو ، از خدا بخواه دلتو بزرگ کنه 

غسل صبر بکن 

از خدا شادی و دل خوش بخواه 

چای دارچین و چای هل بخور 

بیدمشک و .‌‌.

مرنج و مرنجان

الهی بمیرم واسه دلت....میفهمم چی میگی...منم پسرم الان خونه مامانمه اینقدررررر بغض دارم😭😭😭😭

چشم برهم زدنی پسران کوچک من👦بزرگ مردی میشوند👨‍💼که برای نگریستن به چهره ی مردانه یشان باید سر بالا کنم😍

میتونم درک کنم که مادر بودن خیلی سخته و اینکه آدم درین راه به همراه خوب احتیاج داره...

ولی مردا هم کارشون سخت وسنگین شده تا بتونن برای ما وآسایشمون پول دربیارن و اوناهم باید درک بشن...

درضمن با همسرت صحبت کن خب شاید ایشونم مشکلی داره شما خبر نداری....

بنظرم پیش یک مشاور برو حتما و پیگیر قضیه باش 

آخه اون طفل معصوم گناه داره دلم سوخت براش....

بخاطر بچه ها و آرامش خودت پیگیر باش...

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین

مادر من هم مث شما بود مارو تاحد مرگ میزد بعد پشیمون میشد الان بزرگ شدم۲۵ سالمه اما نبخشیدمش حتما دکتر برو اگ این رفتارات رو ادامه بدی همه ازت دور میشن و بچهات ازت متنفرمبشن

من سالهاست که داروی اعصاب مصرف میکنم. چند سال پیش برای اینکه وزنم بیاد پایین سر خود داروها رو قطع کردم. آنقدر عصبی شده بودم که پسر معلول مو پرت کرد سرش خورد به قرنیز دیوار و شکست. شبونه سرشو بخیه کردن. به خودم گفتم خاک بر سر وزن کم کردنت. همون شب داروهامو شروع کردم