2777
2789

فکر کردم پرنده ی شاهین میگی   

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدلش چه سالیه؟

ما قراربود اول شاهین برداریم یکی از آشنایان امدادخودرو هستش گفت اصلا نخرید موتورش همون تیبا هست و فوق العاده ضعیف.همکارای همسرمم دونفرشون داشتند قبل یکسال فروختنش 

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
ما قراربود اول شاهین برداریم یکی از آشنایان امدادخودرو هستش گفت اصلا نخرید موتورش همون تیبا هست و فو ...

موتورش اره تیباست اما توربوش کردن که مثلا قوی شه.

ممنون که نظر دادین

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
همیشه براتون بچرخه بسلامتی و خوشی ان شاءالله

خواهش میکنم

نظر بالایی رو خوندم

من دنا و تیبا و کوییک و پراید خودم داشتم

ال۹۰ و پرشیا هم پدرم داشته

اصلا قابل مقایسه با تیبا نیست شاهین 

و اینکه مدلهای اول مشکل داشتن اما جدید ها واقعا عالین

نظر رو در مورد ماشین از کسی بپرس که سوارش شده و اون ماشین رو داره

نه کسی که از بقیه شنیده 

همیشه براتون بچرخه بسلامتی و خوشی ان شاءالله

واقعا موتورش هم قویه

چون ما مسافرت زیاد میریم و گردنه و جاده حیلی میریم 

تابستون با کولر روشن جاده هراز رو رفتیم و برگشتیم

جای کابینش هم خوبه

از دنا خیلی بزرگتره 

فرمون برقی و فوقالعاده نرمی داره

و اینکه مشکلش به نظرم دید کمش هست چون ستون های پهنی داره که اونم به مرور رانندگی کنی باهاش عادت میکنی

خواهش میکنم نظر بالایی رو خوندم من دنا و تیبا و کوییک و پراید خودم داشتم ال۹۰ و پرشیا هم پدرم داش ...

بله درست میگید.

خواهرشوهرم دنا پلاس توربو داره واقعا من شاهدم چقدر اذیتش میکنه.مدلش ۱۴۰۰

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗