2777
2789

من خودم ازیکی شنیدم یه خانمه که ۱۵سال ازازدواجش میگذره هنوزباکره بودچون شوهرش وقتی میرفت سرکاربهش قرص خواب اورقوی میدادبعدهم می بست به تخت😞😞😞 عمیقن هم ناراحت شده هم تعجب کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرش دیوونه ست

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

خب دلیل کارش

حالا چرا باکره مونده

بچه ها من یه آرزوی خیلی‌ بزرگ دارم میشه برام صلوات بفرستید و دعام کنید خواهش میکنم 🙏 خیلی دلم می‌خواد به آرزوم برسم خیلی‌ تلاش کردم خدایا خودت کمکم کن بعد تو یاوری ندارم همه پارتی من تویی دستمو بگیر منو به خواستم برسون 🙏🙏🙏🙏🙏

خب شوهرش باید اون کارو می‌کرد دیگه چه ربطی به خانومه داشت که میبستش به تخت

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

مگه میشههههه مگه داریم

یعنی خانمه خودش نیازی چیزی نداشته 🤦‍♀️

کچا کوردم ایرانیمه🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

اینکه دوستم گفت رسم دارن حتماااا بچشون پسر بشه اونقد اون خانم باید بچه بیاره تا پسر بشه بچش ...

خودشون 4تادختر و5پسر شد ...

خواهرش ازدواج کرد بچه اول دختر بجه دوم هزارتا دعا ونذر پسر شد ...

داشتم فک میکردم چقد یک ادم میتونه ......باشه که بگته پسر از دختر بهتره 

سه تا خواهرم با سه برادر ازدواج کردن 

اولی 7دختر 

دومی 4دختر 

سومی 3 دختر 

دیگه کوتاه اومدن که قسمتشون نیست پسر بیارن 😕

دلم گرفتع👩🏻‍🦯
یعنی اینکه اگه روزهاسرکارمیرفت واسه اینکه سروصدانکنه قرص بهش میدادمیرفت تاشب برمیگشت

آقاهه 15 سال نیاز جنسی نداشت؟ 

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

یعنی اینکه اگه روزهاسرکارمیرفت واسه اینکه سروصدانکنه قرص بهش میدادمیرفت تاشب برمیگشت

خوب چرا؟

بیمار روانی بوده؟

چرا زن گرفته دیگه؟

اگه رابطه نداشته میبستتش 

دقیقا زن میخواسته 

چیکار پس ؟

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم