2777
2789
عنوان

اگه حال تون بد میشه نیاید لطفا 🌺

1045 بازدید | 56 پست

من پرستارم و دیشب شیفت شب بودم حدودا ساعت ۱ اینا بود داشتم میرفتم بالای سر ی مادر ببینم تونسته ب بچه ش شیر بده یانه ؟

مادر یک خانوم ۴۷ ساله بود ک همسری ۳۰ ساله داشت و ازدواج و زایمان اولش بود و کلا هیچ کدوم رفتار نرمالی نداشتن!

لحظه ای که وارد اتاق شدم از شدت چیزی ک دیدم شوک شدم دیدم مادر روی صندلی نشسته دکمه های لباسش کامل باز و بالا تنه برهنه و ۲ تا پیرزن روی زانو وایسادن و دارن با حالت خیلی بدی سینه ی خانوم رو مک میزنن😖😖😖

فقط این و میدونم ک دست چپمو گرفتم ب در اتاق و دست راستم جلو دهنم و دوییدم تا ب اولین سطل رسیدم و فقط بالا میاوردم 

در حالی ک سر من تو سطل بود دیدم سر و صدا شد و حراست ریخت تو ، مثل اینکه اون تایم انتظامات پشت میز هستش و از طریق دوربین میبینه و متوجه میشه اتفاقی افتاده و بی هوا در اتاق و باز میکنه و ...

یکم که اوضاع آروم شد دلیل رفتار شون و ازشون خواستن، خانوم گفت که ما رسم داریم وقتی زائو سینه ش نوک نداره دو نفر پیرسال مک بزنن تا نوک سینه بیاد بیرون و اون دوتا پیرزن هم مادر بزرگم و زن عموم شوهرم بودن😐😐

در صورتی چیزی که من دیدم دو تا پیرزن از بدن یارو آویزون بودن و با حالت فوق العاده چندشی این کارو میکردن...

قدیما مادربزرگ خدابیامرزم میگفت اگه نمیری همه چی میبینی راست میگفت والا😐

نتونستم این صحنه رو فراموش کنم 😖😖😖

خوشا به بخت بلندم که در کنار منی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید منم حالم بد شد 

واااای چه رسم های چندشی😑😑🥴🥴🥴😵😵😵

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️
ینی میگی تریسام رفتن؟😂💔

نه بابا 😂 لباس بیمارستان و دیدی؟  دکمه های پیرهنش و باز گذاشته بود سینه هاش هر کدوم اندازه هندونه ۱۰ کیلویی هر کدوم انداخته بود دهن ی پیرزن که چی سینه م واسه شیردهی نوک نداشته😐

خوشا به بخت بلندم که در کنار منی  

حداقل میزاشتن شوهرش مک بزنه 

باز قابل تحمل تر بود😂

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️