2777
2789
عنوان

معدهه تروخدا کمک

1502 بازدید | 70 پست

سلام من رفتم دکتر بهم گفتن ورم معده داری خیلی نمیتونم دراز بکشم قفسه سینمو قلبم همش درد میکنه که بخاطر قلبم نیست و با رعایت غذاییمم خوب نمیشم ۳ماه گذشته کسی هست ورم معدشو درمان کرده باشه یا دیگه رفلاکس نداشته باشه

الان ساب سیترات میخورم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همسرم مشکل معده داره نمیتونه غذا درهمی وووو...بخوره هروقت معده درد میگیره میاد دو سه قلوپ گلاب میخوره فوق العادس

دیگه نمیدونم این به شماهم کمک کنه یا نه

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨

عزیزم اول اینا میشه لطفا جواب بدی؟

اینا رو داری؟ یا همش یا چند تاش رو

خارش سر، خارش گوش و چشم، وزوز گوش، رنگ صورت به زردی بزنه، غبغب، زود جوش اوردن، بی حوصله و عجول بودن

از اینا کدومش رو میخوری؟ منظورم اینه خیلی دوست داری و بیشتر میخوری

شیر، سیر، کاکائو، ته دیگ، فست فود، غذاهای سرخی، بادمجون و گرمی جات

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁

دارو معده یا جواب نمیدن یا تا زمانی که مصرف میکنی، خوبی

برو سراغ طب سنتی، عرق زنیان و عرق بومادران خوبه

منم قرص معده مصرف کردم ولی بی فایده، الان اومدم سمت دارو گیاهی

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی 🌹
عزیزم اول اینا میشه لطفا جواب بدی؟ اینا رو داری؟ یا همش یا چند تاش رو خارش سر، خارش گوش و چشم، وزو ...

منم معدم انگار اسید نداره پوست سیب یا به  یا ذرت که لایه ضخیمش باشه بخورم شب موقع خواب معدم درد میکنه یه ذره آبلیمو میخورم بهتر میشه اینو چیکار کنم درمان داره میترسم خودشم موقتیه یه مدت خوب میشه بعد از این چیزا بخورم دوباره درد میگیره

من با عرق زنیان بهتر شدم من غذام هضم نمیشد همش سر دلم بود 

اره عزیزم زنیان خیلی خوبه

ولی یه پیشنهاد دارم خود زنیان رو از عطاری بخر، با کمی زیره، کمی رازیانه و کمی نبات، همش رو نیم کوب کن کامل پودر نکن نیم کوب خوبه 

بعد غذا یه کم با اب بخور اثرش از این عرق زنیان که عرق های خالص نیستن، بیشتره 

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
دارو معده یا جواب نمیدن یا تا زمانی که مصرف میکنی، خوبی برو سراغ طب سنتی، عرق زنیان و عرق بومادران ...

عزیزم بومادران خییییلی گرمه 

زیادیش باعث گرمی کبد و صفرای زیاد بدن میشه و خشکی بدن رو زیاد میکنه 

خوردن زیادش خوب نیست