2777
2789

یا من لوسم😂😐

طرف هم هرکی میتونه باشه ها مثلا دوستتون کبری صغری 

یا اصغر و ممد و عباس آقا اینا هم میتونن باشن 

من کلا کسی رو ریجکت نمیکنم مگر مزاحم باشه که میزارمش رو رد تماس 

یعنی بخوام ج ندم فقط جواب نمیدم روم نمیشه ریجکت کنم 

یه بارم تو خواب و بیداری دستم خورد ملیکا دوستمو ریجکت کردم بعد زنگ زدم قسم و قوسوم که آقا بخدا دستم خورد و خلاصه کسی هم ریجکتم کنه قهر میکنم😐😂

خیلیم دوست دارم فحش بدم که جلو خودمو میگیرم😐😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا قهر نداره که شاید موقعیتشو نداشته منم سرکلاسی جایی باشم مجبورم ریجکت کنم

نه پنج دقیقه پیش باهاش حرف زدم سر شوخی قهر کرد بعد زنگ زدم ریجکت کرد جای خاصی نبود 

منم نوشتم باهات قهرم .

اگه ولوم گوشیم زیاد باشه سرکلاس باشم قطعا ریجکت میکنم ولی پیام میدم سر کلاسم بعدا باهاتون تماس میگیر ...

نه گلم این جای خاصی نبود که 

پنج دقیقه پیش داشتیم حرف میزدیم سر شوخی قهر کرد 

بعد منم برداشتم نوشتم نرو شهلا خدایی صد میدم😂🤣به شوخی 

بعد زنگ زدم که قهر نباشه 

ریجکت کرد منم اس دادم باهات قهرم😐

نه گلم این جای خاصی نبود که  پنج دقیقه پیش داشتیم حرف میزدیم سر شوخی قهر کرد  بعد منم بر ...

سر کلاس درس دانشگاه جای خاصی نیس وسط اووووو همه دانشجو و تدریس استاد؟ پس استاد سختگیر به پستت نخورده که هر لحظه منتظره گردنتو بزنه😂😉 زیادی حساسی یه ریجکته دیگه قهر کردن نداره باهاش کنار بیا اگه طرفت ریجکت کرد باهات تماس نگرفت قهر کن😂😂

سلامتی خونواده🥂که گاهی پناهی در برابر طوفانه و گاهی خود طوفان…

سر کلاس درس دانشگاه جای خاصی نیس وسط اووووو همه دانشجو و تدریس استاد؟ پس استاد سختگیر ...

گلم سرکلاس که منم سایلنت میکنم ج نمیدم😂و وویس میگیرم 

ولی منظورم این الان بیرون بود