2777
2789
عنوان

بیاین مسخرم کرد یا چی

526 بازدید | 41 پست

من رو پسر سوپری محلمون کراشم

بعد ساعت ۱۱ رفتم خوراکی گرفتم

ساعت ۱ یکم رژ زدم و ی پالتو دیگه پوشیدم رفتم کالباس گرفتم ولی یکی دیگه مغازه بود

توراه کراشم دیدم

سلام کرد خندید گفت خسته نباشی😐

اینم بگم خیلی نگام کرد دوسش دارم😍

منم خندیدم هیچی نگفتم

چرا گفت خسته نباشی مسخرم کرد؟

مگه نمیگی کراشت سوپری داره 

پس چی تو راه دیدش 

بعد از تو مشخصا خوشش میاد و فکنم چون دستت کالباس بوده اینو گفته 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم رفته بود ناهار بخوره یکی رو جای خورش گذاشته بود

خب الان دنبال چی هستی ؟

مخلص ماجراتون اینه دوست داره ،دوسش داری انگار اونطور که گفتی😂 خوشبت موخبت شید❤️😐

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
بزار فردا باز میرم مغازه تا مطمئن شم😂😂💖

ببین اگه واقعا دوسش داری یه کاری کن که یا پسره بهت اعتراف کنه یا خودت بهش اعتراف کن . نذار دیر بشه . ممکنه بعداً پشیمون بشی

۱۵ تا تاپیک اول برای من نیستن
بزار فردا باز میرم مغازه تا مطمئن شم😂😂💖

خب مطمئن شدی خوشبت شید 😂

دهنشو که دیگه سرویس نکن 

ضایع بازی در نیاررر 

الان فکر میکنه کیه ، یکم سنگین رنگین عمل کن فکر نکنه به همه پا میدی اون که نمیدونه کی هستی 

ببین اگه واقعا دوسش داری یه کاری کن که یا پسره بهت اعتراف کنه یا خودت بهش اعتراف کن . نذار دیر بشه . ...

اخه روم نمیشه مسقیم بگم دوست دارم

ولی هروقت همو میبینم حتی از دور بهم لبخند میزنیم

فردا میرم شاید بهش گفتم شایدم اون گفت