2777
2789
عنوان

طلاق از کسی ک هنوزم دوسش دارم

357 بازدید | 11 پست

سلام من یکسال و چندماه عقد کردم بعد تقرببا نه ماه ی اتفاقایی افتاد ک تصمیم طلاق گرفتم  اولش منم قبول کردم اما بعدش اروم شدم هر چی ازش خاستم برگرده اما گوش نداد ب خالش ک مورد اعتمادش بود گفتم ت اشتیمون بده اما اونم کاری نکرد توی دوران عقد خیلی سحت گیری کرد اما مهربونیاشم داشت مثلا رفیقم پیام داده بود گفت این یا پسره یا رابط بین تو و ی پسر.  میدونم تصمیمم درست بوده اما دلم براش تنگ میشه خاطرهاش همس تو ذهنمه کلا افسرده شدم الانم اگ بگم یرگرد یا هر چیزی میره ب کل فامیل میگه  عکساشو پاک کردم اما نمیدونم چجوری دوباره برگشتن واینم بگم تو این چند ماهه عقد هیچ برام نخریده فقط محبتش بوده اونم وقتی کنار هم بودیم وقتی دور میشدیم همش قهر میکرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو روانشناس منت اون مرتیکه رو هم نکش از تنهایی یادشی میگی دوسش دارم ولش برگرده بعدا باز میره وقتی بره نابود میشی پس بهتر الان رفته 

با تجربه خودم میگم قبول کن

یه صلوات برای آرامش و شاکر بودنم به همه چیزایی که هست و دیگه نمیشه تغییرش داد

عزیزم من معمولا از تاپیک های منفی خودمو دور می کنم ولی دلم نیومد نیام اینو برات ننویسم،با اینکه متن تاپیکو نخوندم ولی از ته ته ته دلم میخوام که در این لحظه خدا چنان که شایسته اشه بی نظیر همه چیزو به قشنگ ترین حالت برات رقم بزنه.فقط همین خدا کمکت کنه توکل به خدا

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

[QUOTE=320889602]دلت واسع چیزی نخریدنش تنگ شدع واسع محبتی ک بهت نمیکرد واسع قهراش واسع کم محلیاش میدونم سختع ولی تحمل .

اخلاقش ک هیچوقت درست نمیشه  ب لباس و لاکمم گیر میاد ب ارایشی ک برای خودش میکردم گیر میداد الانم بخام بهش پیام سریع ب همه میگه  خودش ک زبثن نداره خالش زبونشه و اینکه  شکشم هیچوقت درست نمیشه ولی وقتی یاد حرفاش میفتم ک میگف شیش سال منتظر رسیدن ب من بوده عذابم میده چرا منو احساسمو ب بازی چرفت ابرومو همه جا برده اون و خانوادش  جلو فامیل چیزای گفتن ک من انجام ندادم و حتی نگفتم بچه هم نیس سی سالشه منم همش بیست سالمه ولی ازم ی افسرده ساخته ک حس میکنه مقصر همه چی خودشه

تحت درمان هستم گلم ولی بازم هواشو میکنم

هواشو نکن خواهشا انشالا یه ادم صحیح و سالم بیاد زندگیت که کلا گذشته رو فراموش کنی

یه صلوات برای آرامش و شاکر بودنم به همه چیزایی که هست و دیگه نمیشه تغییرش داد