2777
2789
عنوان

کسب و کار خونگی

155 بازدید | 11 پست

به نظرتون دوره تولید سوسیس و کالباس برم بعد پیج اینستا بزنم میتونم به درآمد برسم... به نظرتون پول میتونم از این راه دربیارم؟

*** زندگی قانون باورها و لیاقت هاست، باور کن لایق بهترین هایی***

سلام 

دیدی که این روزابحث تورم وگرونی وایناخیلی زیادشده کلاشده دغدغه برای ادماست و اکثرادم ها مشکل گرونی رو دارند درسته؟

ولی درعین حال یه سری هاهم خیلی راحت دارن زندگی میکنن تازه چندتادرامددارن 👌

من برای این مسئله یه پیشنهاد و راهکار دارم برات که میتونه ماهیانه بهت ۱۰میلیون درامدبیشتربده ، وقت داری یک دقیقه برات توضیح بدم که بایدبراش چکارکنی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام   دیدی که این روزابحث تورم وگرونی وایناخیلی زیادشده کلاشده دغدغه برای ادماست و اکثرا ...

میشه برام توضیح بدی

میشه برام توضیح بدی

شمابرای درامد۱۰میلیون باید۳تاکارانجام بدی 👇

۱_ اول اینکه تاالان چجوری بودی همونجوری بمونی خودتوتغییرندی مثلامیری بیرون یه رستوران خوب میری یا یک آرایشگر خوب داری میای به همه معرفی میکنی و اینو ادامه بدی 

۲_ من تو شرکتی که کار میکنم که دمنوش ها سلامت و برای زیبایی تولید میکنه که امروز اکثرا آدمها عاشق این محصول هستن و استفاده میکنن ازش همچنین ما چای و دمنوش های خاص داریم که اکثرا آدمها بایه بارمصرف عاشق اون میشن بجای اینکه برن ازمغازه بگیرن میان ازمامیگیرن ! 

۳_شمالازمه این محصولاتوخودت استفاده کنی وهرروزبه ۲تا۳نفرمعرفی کنی حالابعضیاقبول میکنن بعضیاقبول نمیکنن ولی درنهایت سه تا ۴ ماه یسریها این محصول رو ازت میخرن و یسری هام برات اینو تبلیغ میکنن و شما میتونی تو این نقطه ماهیانه ۱۰ میلیون درآمد کسب کنی ، میخواستم ببینم میخوای چکار کنی حالا ؟ 

شمابرای درامد۱۰میلیون باید۳تاکارانجام بدی 👇 ۱_ اول اینکه تاالان چجوری بودی همونجوری بمونی خودتو ...

علاقه ای به این کار ندارم. ممنون

والله تو فکر منم بود. اما همسرم میگه با این گرونیا مردم پول نمیدن به این چیزا. مخصوصا اینکه مواد اولیش هم خیلی گرونه. کلا منو منصرف کرد. اما از نظر خودم عالی بود. 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را