2777
2789
یکبار برای آخرین بار میگم قبول کنید ترکا میخوان فارسی صحبت کنن کتف درد میشن کمر درد میشن قولنج میکنن ...

قولنج گفتی یه چیزی یادم اومد

یکی از اقوام دخترش رو دکتر برده بود، دکتر هم فارس حالا اینا خواستن بگن دل درد گرفته،گفته بودن آقای دکتر دخترمون سانجیلانماخ کرده، دکتر به سختی متوجه شده بود، جریان چیه

وای تا این حد .مدرسه که همه درسهاش فارسی هست

معلمامونم همچین وضع گفتارشون توپ نیست😂بالا گفتم فارسیشون بالهجه ست 

من بچه خوب خانواده بودم آخرشم کسی ازم راضی نبود شما بچه خوب خانواده نباشید⚜......................................... ریپ بزن حرف بزنیم چرا میترکونی مریض .هرچقد بترکم برمیگردم پس زحمت نکش خواستم بهت بگم:«واسه همه‌ی اون روزایی که، حس کردی با یه نخ به زندگی وصلی وبازم از پسش بر اومدی، ازت ممنونم»❤️‍🩹🫂چهار عاملی که باعث میشه رابطه شما پایدارتر باشه:- اوقات زیادی را باهم سپری کنید، یعنی بیشتر وقت باهم بگذرونید سفر بیشتر برید.- گذشت داشته باشید، همیشه رو حرف خودتون پا فشاری نکنید سعی کن همدیگرو ببخشید.- از هم دیگه تعریف کنید، قربون صدقه همدیگه برید و باهم دیگه شوخی بکنید.- به حریم شخصی همدیگه احترام بزارید، به یکدیگر بی‌احترامی نکنید و سعی کن همیشه مراقب یکدیگر باشید.👌زن جماعت توی هر سنی بنده ی توجه مردشه، مثلا الان مادربزرگم با ۶۵ سال سن نشسته داره گریه میکنه ک چرا بابابزرگم از صبح بهش کم توجه کرده ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکبار برای آخرین بار میگم قبول کنید ترکا میخوان فارسی صحبت کنن کتف درد میشن کمر درد میشن قولنج میکنن ...

والا من شنیده بودم اتفاقا دختر ندین 

اما دختر بگیرین🥲

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..
قولنج گفتی یه چیزی یادم اومد یکی از اقوام دخترش رو دکتر برده بود، دکتر هم فارس حالا اینا خواستن بگن ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ما رفته بودیم تهران خرید عید بعد یه اقا پسری اومد سمتمون خندون بود

کلی عذرخواهی کرد و بعد گفت من اهل ترکیه ام دیدم شما ترکی حرف میزنین گفتم کمک بگیرم

میشه بگین چطور برم فلان جا؟

دخترعموم هول شد به فارسی(فارسی با لهجه شدید) گفت : به خودا ما هم تیهرانی نیستیم فگط تورکی بلدیم

ما مردیم رسما

پسره زمینو گاز میزد

(......................این کاربری دیگر فعال نمی باشد،تاپیک آخرم...........................)السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)🧡

معلمامونم همچین وضع گفتارشون توپ نیست😂بالا گفتم فارسیشون بالهجه ست 

چه جالب.پس ما فارسی زبونا خیلی سختمون میشه بیایم طرفای شما.یه مترجم بیاریم اگه اومدیم  

خدا همیشه همراه ما هست  
اداره ها، بانک و..... یعنی هر جا بریم ترکی حرف میزنیم

حالا ما بندرعباس هستیم تو دانشگاه مدیر گروهمون میگفت تو محیط اداری حق ندارین با لهجه بندری صحبت کنید فارسی بدون لهجه

خدا همیشه همراه ما هست  
چه جالب.پس ما فارسی زبونا خیلی سختمون میشه بیایم طرفای شما.یه مترجم بیاریم اگه اومدیم    

ما با فارسی حرف زدنمون خودم‌ون ضایع میشیم 

من بچه خوب خانواده بودم آخرشم کسی ازم راضی نبود شما بچه خوب خانواده نباشید⚜......................................... ریپ بزن حرف بزنیم چرا میترکونی مریض .هرچقد بترکم برمیگردم پس زحمت نکش خواستم بهت بگم:«واسه همه‌ی اون روزایی که، حس کردی با یه نخ به زندگی وصلی وبازم از پسش بر اومدی، ازت ممنونم»❤️‍🩹🫂چهار عاملی که باعث میشه رابطه شما پایدارتر باشه:- اوقات زیادی را باهم سپری کنید، یعنی بیشتر وقت باهم بگذرونید سفر بیشتر برید.- گذشت داشته باشید، همیشه رو حرف خودتون پا فشاری نکنید سعی کن همدیگرو ببخشید.- از هم دیگه تعریف کنید، قربون صدقه همدیگه برید و باهم دیگه شوخی بکنید.- به حریم شخصی همدیگه احترام بزارید، به یکدیگر بی‌احترامی نکنید و سعی کن همیشه مراقب یکدیگر باشید.👌زن جماعت توی هر سنی بنده ی توجه مردشه، مثلا الان مادربزرگم با ۶۵ سال سن نشسته داره گریه میکنه ک چرا بابابزرگم از صبح بهش کم توجه کرده ...

شوهرم یه بابازرگ داره توشمال یه رفیق داره یه بار زنگ زده بودن حال احوالپرسی ،گفته .سلام .خوبید .خانواده بالا بوله😂داشتیم زمینو گاز میزدیم .بالا بوله منظورش برو بچه ها بودن

چون از بچگی با همین زبان بزرگ شدین مثل کسی که تو کشورای خارجی زندگی میکنه و فقط زبان خودش

ارع خب .مدرسه هم همچین گیر نمیده باید فارسی حرف بزنین .چون دوس همن دوس داریم وچندین ساله در تلاشن آموزشامونم ترکی بشه که قبول نمی کنن

ارع خب .مدرسه هم همچین گیر نمیده باید فارسی حرف بزنین .چون دوس همن دوس داریم وچندین ساله در تلاشن آم ...

آره دیگه چون زبان اصلی کشور ما فارسی و همه تو مدارس بایستی فارسی بخونن برا همین قبول نمیکنن.

خدا همیشه همراه ما هست  
والا من شنیده بودم اتفاقا دختر ندین  اما دختر بگیرین🥲

ببین مردا یه سختگیریای خاص خودشون رو دارن مثلا خونه مرتب باشه غذا اماده باشه خودت سرووضع مرتب داشته باشی نسبت به بقیه مردا عصبی هم هستن البته برادر خودم آخر خونسردیه.استثنا هم داریم😅 ولی خداییش سخت کار میکنن که خانوماشون تو رفاه باشن.رفته بودیم مسافرت دیدم خانوما تو املاکی ،کارواش  و کارهاییکه ما فکر میکنیم مردونه است کار میکنن پرسیدم مرداتون کجان گفتن مردای ما یا سر منقلن یا براشون مهم نیست رفاه خانواده.

شوهرم یه بابازرگ داره توشمال یه رفیق داره یه بار زنگ زده بودن حال احوالپرسی ،گفته .سلام .خوبید .خانو ...

ای وای پوکیدم🤣🤣🤣

حالا بابا من مهمون باکلاس داشتیم فارسی حرف میزد یه بار مهمون از ترکیه داشتیم باهاشون فارسی حرف میزد ما هم از خنده تلف شده بودیم هر چی هم میگفتیم فراموش میکرد