2777
2789
[QUOTE=320916125]مرد یا زن؟  سونو فقط برای کبد بود؟ سونو ناحیه لگنی و مثانه انجام شد؟ [/QUOچکاپ ...

به جز کبد جای دیگه مشکل نداشت؟ بخصوص در مورد مثانه چیزی ننوشته که خیلی متسع بوده ؟  از مادرتون بپرسین موقع سی تی مثانه شون خیلی پر بوده؟ 

احتمالا خانم هست طبق چیزی که میبینم ، فقط مثانه خییییلی متسعه یا اینکه مثانه نیست و یه ناحیه کیستی ب ...

میشه اون ناحیه که میگی کیست بزرگه برام علامت بزنی توی عکس ببینم خواهش میکنم خدا خیرت بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به جز کبد جای دیگه مشکل نداشت؟ بخصوص در مورد مثانه چیزی ننوشته که خیلی متسع بوده ؟  از مادرتون ...

نه تمام اعضای شکمی نرمال بود توی سونو فقط کبدش توده نشون داده

با علامت سیاه برات مشخص کردم - ممکنه مثانه باشه که خوب خالی نمیشه ، کیفیت عکسها خوب نیست وگرنه میگفت ...

اون کیست خطرناک میشه بنظرت؟؟؟؟توده های کبد نمیدونی جاش کجاس مشخص نیست؟

اون کیست خطرناک میشه بنظرت؟؟؟؟توده های کبد نمیدونی جاش کجاس مشخص نیست؟

به نظرم بهتره صبر کنی جواب بیاد چون واقعا از روی عکسهای کیفیت نامناسب قضاوت کردن کار اشتباهیه و فقط باعث نگرانی الکی برای شما میشه - لطفا برام جواب سی تی رو‌بذار بعدا - 

خوشبختانه توده های کبد رو همونطور که گفتم همانژیوم که توده عروقی و خوش خیم هست گزارش کرده ،  

کیست هم تو‌ لگن گزارش نکرده ، مثانه هم نرمال نوشته - 

پس خدا رو شکر همه چیز خوبه و جای نگرانی نیست / 

ولی به نظر من این مثانه زیادی متسع هست ، مگر اینکه خود مریض از احساس ادرار زیاد داشته و از قصد مثانه رو خالی نکرده باشه 

اگر این موارد نبوده پیشنهاد میکنم یه سونو مثانه پر و خالی انجام بدن از نظر اینکه تخلیه مثانه چه جوری انجام میشه چون گفتی دیابت هم دارن گاهی روی تخلیه مثانه اثر میذاره 

خوشبختانه توده های کبد رو همونطور که گفتم همانژیوم که توده عروقی و خوش خیم هست گزارش کرده ، کیست هم ...

ببینید تصویر چند لنف نود هیپواکو 11mm درناحیه پورتاهپاتیس روعیت شد....میشه بگین این توده چربی خطرناک یانه ممنون