2777
2789

مثلاً هر چند دقیقه یکبار تخم چشماشو میده بالا یا اینکه یکی از شونه هاشو میده هعی جلو و دیگ تو شرایطی باشه ک استرس داشته باشه یا ناراحت باشه از سینش یه صدایی مثل صاف کردن سینه میاد بیرون و اینکه بدنش هم تو بچگی با آب سماور سوخته و جاش روی بدنش هست شما همچین شخصی رو برای ازدواج قبول میکنید لطفاً خواهرانه بهم بگید ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ظاهر برام زیاد مهم نیست 

مشکل تیک عصبی هم نمی‌دونم اما بیشتر اخلاق و وضعیت مالی و سربه راه بودنش برام مهمم

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

اگه تو تصادف عشقم فلج میشد😔 هم باهاش میموندم ..

عاشقشی بمون به حرف دیگران کاری نداشته باش.

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

علاقه خیلی مهمه، اگه دوستش داشته باشم و تمامتکاستی کاستی ها و خوبی هاش قبولش داشته باشم. حتما.

و اینکه ببینید توی جامعه و اطرافیان میتونید ایشون معرفی کنید به عنوان همسر و لذت ببرید از حضور و وجودش.....

نامزدی من براثر علاقه زیاد بود وگرنه هردو ما اخلاقی ظاهری قطعا مشکل داریم ولی همو قبول داریم.

در آخر عزیزم علاقه و محبت، موهبت خیلی بزرگی هست. قدرشو بدونید. و حتما اخلاقش بررسی کنید و ببینید اخلاق قبول دارید و قابل قبول برای شما هست یا نه....

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.

یه پسر خاله ی منم اینطوره، یه دختری عاشقش شد ازدواج کردن خیلی هم خوشبختن. پسر خاله م درسته تیک داره ولی آدم مشکل دار یا عصبی نیست خیلی مهربونه. فقط خانم باید با تیک زدنش جلو چشم دیگرون کنار بیاد

منشأ تموم این تیک هاش ب این سوختگی تو بچگیش میرسه و اینکه برای بعضی‌ها زیبایی بدن خیلی مهمه

برای این پرسیدم چون خودم تو بچگیم با آبجوش سوختم 

البته من فقط جای سوختگی هام باقی موندن و هیچ مشکل دیگه ای برام پیش نیومده 

فقط میخواستم بدونم توی ازدواج چقدر این موضوع مهمه

علاقه خیلی مهمه، اگه دوستش داشته باشم و تمامتکاستی کاستی ها و خوبی هاش قبولش داشته باشم. حتما. و ای ...

اخلاقش عالیه همدیگر رو خیلی دوست داریم فقط من از این نگرانم تو جمع ازش خجالت بکشم