2777
2789

سسلام خواهراچهارماه سزارین کردم یک هفته س داخل مدفوعم مخاط هس دلپیچه دارم ولی ببخشیذاسهال نیستم یبوستم ازچیه یعنی؟ کسی تحربه نداره؟ 

سلام منم همین طور شدم هردکتری  که رفتم متوجه نمی‌شدم   بعد سزارین  

من روزی دوتا قرص آهن می‌خوردم به خاطر خونریزی شدید  وقتی قطعش کردم خوب شدم 

🌹🌹🌹🌹اللهم عجل لولیک فرج 🌹🌹🌹                        🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله گاهی 

وای یادم اومد منم موقعی که قرص آهن میخوردم اینجور شدم دلپیچه میگرفتم قطعش کردم خوب شدم توام قرص آهنی که بهداشت داده میخوری؟

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
وای یادم اومد منم موقعی که قرص آهن میخوردم اینجور شدم دلپیچه میگرفتم قطعش کردم خوب شدم توام قرص آهنی ...

نه عزیزم قبلامارک دیگ میخوردم الان فیفول میخورم اخه قبل بارداریمم همینومیخوردم اینجوری نمیشدم. اخه مخاط داخل مدفوع هس میترسم

نه عزیزم قبلامارک دیگ میخوردم الان فیفول میخورم اخه قبل بارداریمم همینومیخوردم اینجوری نمیشدم. اخه م ...

منکه میگم چن روز نخور خوب نشدی برو دکتر

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
منم قرص اهن میخورم گلم همیجوری مخاط داشتی داخل مدفوع؟ 

آره حتی آب می‌خوردم دل درد شدید می‌گرفتم. همش مخاط بود ونفخ شدید 

قبل از زایمان که از این قرص می‌خوردم  این مشکل نداشتم  ولی بعد از سزارین  دیگه نمی توانم بخورم 

🌹🌹🌹🌹اللهم عجل لولیک فرج 🌹🌹🌹                        🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹

انشالله که زود خوب بشی ولی وقتی قطع کردی. حتما با دکتر مشورت کن تا  جایگزین به قرص دیگه  بهت بده  دچار کم خونی نشی 

انشالله که زود خوب بشی ولی وقتی قطع کردی. حتما با دکتر مشورت کن تا  جایگزین به قرص دیگه  ب ...

چسم گلم خداکنه این مخاطه خوب شه خیلی نگرانم تونت هم چیزای بدخوندم