2777
2789

بعدش چیکار کردین،چجوری دوباره سرپا شدین،،،؟؟؟؟

خیلی ناراحتممممم😢😢😢

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیاطی 

خب عزیزم ازمون رو وقتی میدی درواقع مشخص میشه چه چیز هایی رو یاد نگرفتی یا اشکال داری

بعدش رو اونا تمرکز میکنی که درستشون کنی

ایا ان ها که با جان ِ خود کردی ؛ دلیل ِ کرده خود با جانت بازگشت؟ 

خب عزیزم ازمون رو وقتی میدی درواقع مشخص میشه چه چیز هایی رو یاد نگرفتی یا اشکال داری بعدش رو اونا ت ...

من خیلی رو خودم حساب باز میکردم،کلا داغون شدممم😢

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
خیال کردم کنکوری هستین امروزآزمن موسسه مازه خیاطی که ایرادنداره اصلاولنکنید

آخه اصلا فکرشم نمیکردم،درسته خودم نخوندم ولی خیلی بد دادم،دوست ندارم ادامه بدم،😔😔دلسرد شدم

من خیلی رو خودم حساب باز میکردم،کلا داغون شدممم😢

قطعا توانایی ها رو تویه خودت دیدی که خیلی حساب کردی

با یه ازمون نا امید نشو

تمرین کن ازمون بعدی خوب بدی

ایا ان ها که با جان ِ خود کردی ؛ دلیل ِ کرده خود با جانت بازگشت؟ 

قطعا توانایی ها رو تویه خودت دیدی که خیلی حساب کردی با یه ازمون نا امید نشو تمرین کن ازمون بعدی خو ...

ممنون از دلگرمیت دوست خوبم🤝

آخه اصلا فکرشم نمیکردم،درسته خودم نخوندم ولی خیلی بد دادم،دوست ندارم ادامه بدم،😔😔دلسرد شدم

بیخیال دوباره تلاش کنید من وقتی رفتم آزمون آییم نامه‌ بدم باراول قبول شدم ولی یکی بود سه سال آزمون میدادقبول نمیشد ولی هنوزتلاش می‌کرد تااینکه هفته بعداونم قبول شد مهم اینکه قبول شد درسته سه سال آزمون میداد 

بیخیال دوباره تلاش کنید من وقتی رفتم آزمون آییم نامه‌ بدم باراول قبول شدم ولی یکی بود سه سال آزمون م ...

من آدم بدی هستم در این موارد،زود ناامید میشم،😔😢تا دوباره ب خودم بیام طول میکشه،😐

چقد خوبن اینایی ک امیدوارن همیشه،