2777
2789
عنوان

خیلی بد حرف زدم؟

202 بازدید | 21 پست

من ۴ ساله با یکیم این آقا تو این ۴ سال فقط دوبار برام هدیه کوچیک خریده ک سر جمع۱۰۰ تومن هم نمیشن 

حالا دیشب بحث تولد شد ، بهم گفت ببخشید بی عرضم تو این چند سال تاحالا برات تولد نگرفتم ، بهش گفتم از هیچکس هیچ انتظاری ندارم از این ب بعدم برام کاری نکن ، گفت تمام تلاشمو میکنم جلوت شرمنده نشم و از این حرفا 

واقعا دیشب ب حال خودم گریه کردم که چرا تو این چند سال با اینکه خیلی عاشقمه برام هیچ کاری نکرده!! یک دسته گل واقعا چقد میشه؟ اصلا گل هم نخواستیم یه نامه که هزینه ای نداره!! همین یک ماه پیش تولدم بود فقط تبریک ساده گفت ، دوستم برام تولد گرفت گفت ببخشید نتونستم و... 

من درکش میکنم که نه شغل داره نه چیزی اما واقعا ۱۰۰ تومن ی هفته ای که جمع میشن!! 

شما قضاوت کنید حق با کیه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ۱۰۰تومن الکی جمع نمیشه بدون شغل.من۱۰تومنم نمیتونم جمع کنم چه برسه به۱۰۰ولی نامه رومیتونه شایدبلدنیست یابراش درحدی نیست کخه انجام بده،باعث شرمندگی میشه نمیدونی یکی بهترازهیچه

❌️اقایون،نه ریپلای کنید،نه داخل تاپیکاپست بزاریدنه....❌️باافتخارچادریم😍❤️

اگر عاشقته و نتونسته حق با اونه نباید با کسی مقایسه کنی به قیمتش کار نداشته باش همین که داده بهت و گیخواد بده خودش کلیه اونی که نداره و میده خوبه اونی که بهت ماشین و گوشی بده هم داره که میده و براش مهم نیس اصلا

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹

نه شغل داره نه چیزی ؟😐واسه سرگرمی باهاشی پس؟😐

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 
باکسی که نه پول داره نه چیزی به چه امیدی ادامه میدین

چون عاشقشم دنبال پول و.. نیستم فقط از این ناراحتم ک چرا عرضه جمع کردن ۱۰۰ تومن نداش ی گل بخره ک‌خوشحال شم؟ 

اون خیلی پیشم شرمنده شد خیلی که هیچ کاری برام نکرده 

باکسی که نه پول داره نه چیزی به چه امیدی ادامه میدین

زندگی فقط پول نیست همه اول پولدارنبودن کمکم به دست آوردن....

نه ۱۰۰تومن الکی جمع نمیشه بدون شغل.من۱۰تومنم نمیتونم جمع کنم چه برسه به۱۰۰ولی نامه رومیتونه شایدبلدن ...

پدر مادرش ک هیچی کم ندارن عزیزم ، ی مدت ترید میکرد چند ملیون سود کرد ولی همه اینارو برا چیزا دیگش خرج کرد

چون عاشقشم دنبال پول و.. نیستم فقط از این ناراحتم ک چرا عرضه جمع کردن ۱۰۰ تومن نداش ی گل بخره ک‌خوشح ...

داری آرمانی فکرمیکنی عشق بدون پول دوام نمیاره من نمیگم پول زیاد ولی حداقل نیازهارو باید بتونه برطرف کنه

همین ک غرورشو‌ شکسته بت گفته ببخشید اینا قشنگه شاید واقعا در توانش نبوده  مگ چن سالشه

۱۹ ولی تو این سنش برنامه نویسیش قویه خیلی کار کرده بصورت غیرحضوری و خیلی پول در آورده چند میلیون چند میلیون تا الان نشده ب فکر خوشحالی من باشه درسته خوشحالی ب هدیه خریدن نیس اما ..

پدر مادرش ک هیچی کم ندارن عزیزم ، ی مدت ترید میکرد چند ملیون سود کرد ولی همه اینارو برا چیزا دیگش خر ...

که اینطور.....

خوشش‌نمیادپول بگیره یا نمیدن بش؟بیشتربگودرمورداینچیزا