2777
2789

هفت ماه در حال آشنایی بودیم 

که سر قضیه مسخره ای که من شروع کننده بودم 

قبلا شات هاشو گذاشتم قهر کردیم 

الان یک هفته است 

آخرین پیامش برای همون شب که گفت شب بخیر 

هدیه آنچنان نخریده 

برای تولدم یه ساعت خریده که جبران کردم 

و برای روزم یه تومن پول داده 

و همیییییشه خودش حساب کرده 

باید پس بدم؟!

حتی درست حسابی خداحافظی هم نکردیم که 

ن دیگ . برج نداده ک. برا دوس دخترش خرج کرده.

عضو گروه ۳. وزن اولیه 67/300. وزن فعلی:۶۶ تاریخ شروع رژیم۰۴/۸/۲۵     هدف اول:۶۶🔓🔑 هدف دوم:۶۵🔒  هدف سوم:۶۴🔒   هدف چهارم:۶۳🔒هدف پنجم:۶۲🔒  هدف ششم:۶۱🔒  هفتم:۶۰🔒 هدف هشتم:۵۹🔒  هدف نهم:۵۸🔒هدف دهم:۵۷🔒     هدف یازدهم:۵۶🔒 هدف دوازدهم:۵۵🔒  🙃😅🥲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه بابا دیگه یک ساعته دیگه

اون یه تومنم که چیزی نیست 

یه مامان بابا با موهای موج دار معمولی🤨این مامان بابا یه روز فکرشم نمیکردن♦️یه پسر با موهای خیلی صاف و لخت ♦️ و یه ♦️دختر تپلی با موهای خیلی فرفری ♦️داشته باشن😍😂من و همسرم وصیت کردیم که بعد از فوتمون اموالمون به صورت مساوی بین دختر و پسرمون تقسیم شه،دختر مو فرفریه من باید بدونه هیچوقت سهم کمتری از داداشش نداره♥️من یک مادرم🤱هیچ کس مرا مجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را ،تا بدانم لبخند کودکانه اتان می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشد🌿من نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین🌍بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی شماست،من هیچ نمی خواهم،دست کودکیتان را میگیرم تا شمارا به فرداهای زیبایتان برسانم👩‍👧‍👦این رسالت وتکلیف من است وهیچ منتی از من بر شما وارد نیست، من با اختیار خود و عشق شما را به این دنیا خوانده ام❤❤از سال ۹۴ پیشتون تو سایتم،داستان زندگیم چن روزی پربازدید بود،همونم که کلی بهتون میگفتم دعا کنید خدا بهم یه دختر بده یادتونه؟🌼وبه آرزوم رسیدم😍

اگه همدیگرو دوست دارین

و ادم مناسبی هست و حداقل هارو داره

حیفه تموم کردن

بجنگین تلاش کنین برای هم تا روزی که به صورت رسمی مال هم بشین

الان دیگه خیلی سخته پیداکردن ادم مناسب خودت

یه هفته چیه من با شوهرم تو عقد ۶ ماه قهر بودیم😂😂😂😂😂

یه مامان بابا با موهای موج دار معمولی🤨این مامان بابا یه روز فکرشم نمیکردن♦️یه پسر با موهای خیلی صاف و لخت ♦️ و یه ♦️دختر تپلی با موهای خیلی فرفری ♦️داشته باشن😍😂من و همسرم وصیت کردیم که بعد از فوتمون اموالمون به صورت مساوی بین دختر و پسرمون تقسیم شه،دختر مو فرفریه من باید بدونه هیچوقت سهم کمتری از داداشش نداره♥️من یک مادرم🤱هیچ کس مرا مجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را ،تا بدانم لبخند کودکانه اتان می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشد🌿من نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین🌍بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی شماست،من هیچ نمی خواهم،دست کودکیتان را میگیرم تا شمارا به فرداهای زیبایتان برسانم👩‍👧‍👦این رسالت وتکلیف من است وهیچ منتی از من بر شما وارد نیست، من با اختیار خود و عشق شما را به این دنیا خوانده ام❤❤از سال ۹۴ پیشتون تو سایتم،داستان زندگیم چن روزی پربازدید بود،همونم که کلی بهتون میگفتم دعا کنید خدا بهم یه دختر بده یادتونه؟🌼وبه آرزوم رسیدم😍
ناراحتم کرد  از ساعت هفت تا دوازده شب بی خبرم گذاشت  منم خیییییلی تند رفتم

تو خبر میگرفتی با زبون خودش

مطمئنم اگ خوب رفتار میکردی ازت معذرت خواهیم میکرد 

با پسرا هر چقدر تند بری نتیجه ی عکس میگیری

ناراحتم کرد  از ساعت هفت تا دوازده شب بی خبرم گذاشت  منم خیییییلی تند رفتم

عزیزم ازدواجم همینه

کلا زندگی همینه

یه بار شما باید کوتاه بیای یبار همسرت ، یبار رفیقت ، یبار خواهرت و ..

ممکنه نیاز باشه شما دوبار سه بار کنار بیای و برعکس

اگه ادم خوبیه بنظرم میارزه پا پیش گذاشتن واسه اشتی