2777
2789
عنوان

توهین و بی احترامی ....

405 بازدید | 14 پست

بچه ها شده کسی بهتون توهین و بی احترامی کنه و شما با احترام جواب بدید و سکوت کنید و بعدش حالتون بد باشه ک چرا جواب ندادید؟؟؟ من دوست پسرم بهم توهین کرد هیچی نگفتم الان حالم بده 😭😭😭

یا کلا مهم نیس برام جواب نمیدم یا سر تا پاش و قهوه ای میکنم 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

اره من جاریم هر دفع بهم توهین میکرد اما هیچی نمیگفتم الان انقدر پشیمونم نزدیک ۶ ماه دارم حرص میخورم که جرا جواب خودش و خواهرش رو ندادم بدبختی بعد اون همه جریان که یبار من تصمیم گرفتم جواب کاراش و جواب اون همه دروغ هایی ک دربارم گفت رو بدم دیگه نشد ببینمش

تازه وارد نیستم دوتا کابری قبلیم تعلیق شدن   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا کلا مهم نیس برام جواب نمیدم یا سر تا پاش و قهوه ای میکنم 

بهم گفت تو رابطه باید س ک س باشه یا تموم من کات کردم 

بعد کات کردم چند بار پیامش دادم که ادامه بدیم ولی س ک س نباشه بهم گفت ی پسر رو میده بهت میچسبی بهش 

تنها چیزی که گفتم 

گفتم اینقدر بی لیاقتی که فرق دوست داشتن و چسبیدن متوجه نمیشی ولی حالم بده بارم حس میکنم باید خیلی حرفش میزدم😭😭😭😭

بهم گفت تو رابطه باید س ک س باشه یا تموم من کات کردم  بعد کات کردم چند بار پیامش دادم که ادامه ...

ولش کن باو 

جنس نر چیه ک بخوای براش استیکر گریه استفاده کنی 

بگو تو ی ماشین جنسی ک فقط دنبال ارضا خودتی 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

دیروزم گفتیم برو خدا رو شکر کن بعدم هم عبرت بگیر برای آینده.  ضمنا بعضی ها اصلا لیاقت فکر کردن ...

من واقعا حالم بده خیلی حالم بده از اینکه این حرفارو شنیدم دلم میخواد میمردم و این حرفارو نمیشنیدم از اینکه این همه سال پاک زندگی کردم اینهمه سال نزاشتم نگاهم کج بره و برچسب آدمای دیگه رو بهم زده می‌خوام بمیرم یعنی خدا جوابشو میده؟ 😭😭😭😭

ولش کن باو  جنس نر چیه ک بخوای براش استیکر گریه استفاده کنی  بگو تو ی ماشین جنسی ک فقط د ...

ب خدا اون مهم نیست برام 

مهم اینه که حقم این حرفا نیست حالم بده واقعا دارم میمیرم😭😭😭

من واقعا حالم بده خیلی حالم بده از اینکه این حرفارو شنیدم دلم میخواد میمردم و این حرفارو نمیشنیدم از ...

ببین یه کلمه دیگه برای آخرین حرفم . شما ۱۸ سالته تازه زندگی اینقدر پستی و بلندی داره که اگر بخوای از الان اینجوری بهم بریزی استخونات زیر بار زندگی خرد میشه . بجای گریه و .... خودتو قوی کن . حال الانت برا اینه که ضعیفی . برو قوی شو . موفق باشی

ب خدا اون مهم نیست برام  مهم اینه که حقم این حرفا نیست حالم بده واقعا دارم میمیرم😭😭😭

میفهمم 

خودت و سرگرم کن تا زمان بگذره