mah_manimah مدیر استارتر عضویت: 1402/08/29 تعداد پست: 2731 عنوان تنها نشستم تو اتاق مردم😐 271 بازدید | 8 پست آمدم خونه دوستم شهر دیگه عروسی عروسی خودشداماد عروس و برده ارایشگاه منم اینجام تا داماد برگرده منم ببره خونه مادر عروس 😐🤣 1402/09/23 | 07:26 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آیسان_گلزار عضویت: 1402/05/05 تعداد پست: 2797 تمیزکاری نداره ؟ یه تشابه اسمیه نسبتی با رضا گلزار ندارم مرسی اه🌺🌺🌺کارزار اخراج مهاجرین افغان 🌺🌺🌺 https://www.karzar.net/136819
mah_manimah مدیر استارتر عضویت: 1402/08/29 تعداد پست: 2731 تمیزکاری نداره ؟ نه همه چی مرتب تو سینم هم دیدم چیزی نبود
جوجه_کوکی عضویت: 1402/07/06 تعداد پست: 2568 خوب باهم میرفتین دیگه بنده خدا مگه کش تمبونه ب هر طرف میکشین تو روز عروسی☹️😅 زندگی به من یاد داد...... برای داشتن آرامش و آسایش..... امروز را با خدا قدم بردارم ..... و فردا را به اون بسپارم.....
زحل_من عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 12446 چرا با هم نرفتین مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝوܝ̇ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝوܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝܭߊܭߊئو ܩیـܟܿܝܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊࡅ߭ܧܥ ࡅ߳ࡐ ܥܼܥ̇ߊܢ̣ܨ ࡐߊܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐߊܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥܩܢ ܥܝܭَࡅ࡙ܝ ࡅ߳ߊࡅ݅ߺࡅ࡙ܝࡅ߳ߺߺܙ ܝࡐ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ ߊࡎܠߊ ߊܝ̇ࡅ߳ߺߺܙ ܥܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝࡐܝ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇ܝܘ ܢܚ݅ܥܘ ܢܚ݅ܥܘ ܩܨ ܥࡐࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ ܥܠܙ ࡐ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ ܝܦ̇ࡅ߳ߊܝܚ݅ࡍ ܟܿࡐܥܩܢ ܩࡐࡅ߭ܥܩܢ ࡅ߳ࡐܨ ܭߊܝܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊࡎܠߊً ߊࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)! به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانهترین و دستنیافتنیترین رویاها و ایدهها میشن نقطه پرتاب تو....
mah_manimah مدیر استارتر عضویت: 1402/08/29 تعداد پست: 2731 تا عصر باید حیرون و بلاتکلیف بمونی نه بابا الان میرم خونه مادر عروس ابجی هاش میان عصر هم نوبت ارایشگاه دارم