2777
2789
عنوان

رابطه سه ساله ای که بهم خورد...

423 بازدید | 11 پست

سه ساله با یکنفر تو رابطم و از لحاظ اخلاق و راستگویی و... بامن خیلی خوبه فقط ماه اول چتشو در حال لاس زدن با یکی دیدم و باهاش تموم کردم و کلا واتساپ و اینستاو... دیلیت زدم اما بعد از پنج ماه که واتساپم رو لود کردم بهم پیام داد و التماس و قسم جون مامانش خورد که دوسم داره و ولش نکنم بعد از اون هرچی میگفتم فقط میگفت چشم و کم کم منم خوب شدم خیلی خیلی بام خوب بود حدود دو سال پیش خواهرش هم در جریان گذاشت و مامانش هم چند ماهه که فهمید . حتی بابت دیدنم چند ساعت با اتوبوس میومد که ببینتم همه جوره عالیه . چن شب پیش گوشی پیشم نبود تا ساعت۱۱شب وقتی اومد دستم بهش پیام دادم نوشت کجا بودی ۱۱شب پیدات شده منم بابت همین حرفش باهاش بحثم شد که گفت نگرانت بودم که اینو گفتم چون هیچوقت تا ۱۱شب بیخبر نبودم و دعوا اوج گرفت و گفت دیگه بهم پیام نده بعد دعوا چند مین بعدش پیام داد برا معذرت خواهی کردن گفتم درس دارم گفت باش و دگ پیام نداد.

خیلی خیلی دوسش دارم و قصدمون ازدواج بود بنظرتون مقصرم؟چیکار کنم؟

چرا اینجا وقتی کم میارید میگید من ک با تو نبودم با استارتر بودم😂🤣اوکی پس کامنت نزار جنبه شنیدن انتقاد نداری🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاش صحبت کن دلشو به دست بیار

دیدی همچنان قیافه میگیره ولش کن فردا خوب میشه

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

والا خودت می تونی شخصیتش بشناسی، مشاور پیش ازدواجم تا حدی می تونه برا شناختش کمکت کنه، ی تستایی هم می گیرن ک بهتون میگه طرف می تونه اختلال داشته باشه یا نه من از رو آیت تستایی ک می گیرن ی چیزایی در مورد خودم فهمیدم 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!

آره مقصر بودی باید قبلش خبر میدادی که میرم جایی گوشی همراهم نمیتونم ببرم یا هرچی

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم
چیشد آشتی کردین؟

اره چند روزی بهش پیام ندادم اونم پیام نداد یروز نوشتم خوبی غریب اشنا؟

بی مقدمه نوشت نه حالم خوب نیست و بدون تو نمیتونم و دلم تنگه برگرد بام و... خیلی ابراز دلتنگی کرد خیلیم قربونم رفت و گفت امروز رفته بودم گالری جواهرات ی دستبند دیدم خوشم اومد خریدم برات ک اگر بازم با هم بودیم اینو بهت بدم و الان هزار برابر مهربون تر از قبلش شده

چرا اینجا وقتی کم میارید میگید من ک با تو نبودم با استارتر بودم😂🤣اوکی پس کامنت نزار جنبه شنیدن انتقاد نداری🙏