2777
2789
عنوان

کلمه گمشو عادیه؟!

189 بازدید | 18 پست

هروقت یه بحث کوچیک بین منو دوستم میشه بهم میگه گمشو 

گفتم اینطوری نگو ناراحت میشم 

الان امروز باز گفت😐

منم گفتم باشه و رفتم 

مقصر بحثا هم من نیستم اکثرا 

کلی کمکش کردم و دوست سمی نبودم براش با اینکه چند وقت بیشتر نیست دوست شدیم

ولی اینطوری اعصابمو بهم می‌ریزه 

من عادت به بد رفتاری ندارم 

بنظرتون سمیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره کی( چه کسی )بگه، با چه لحنی بگه، و رابطه ت با اون طرف چقدر صمیمی باشه 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

باز این دوستته راحت میتونی حذف و‌بلاکش کنی

نمیدونم مهمه یا نه 

نفع خاصی هم برام نداره 

در واقع خیلی وقتا به خودم میگم خب همین وقتو برم با خانوادم بگذرونم به جای ایشون 

ولی چون حال روحیش خوب نیست میترسم 

نمیدونم مهمه یا نه  نفع خاصی هم برام نداره  در واقع خیلی وقتا به خودم میگم خب همین وقتو ...

ترس چی اخه طرف مقابل باید شعور رفتار گفتارش داشته باشه 

بزار خانوادش نگرانش باشن یسریا درست بشو نیستن

بستگی داره کی( چه کسی )بگه، با چه لحنی بگه، و رابطه ت با اون طرف چقدر صمیمی باشه 

ما به شوخی هم فحش میدیم ولی با لحن شوخ 

نه که جدی بگه گمشو نبینمت به خاطر هیچی فقط چون از یه جا دیگه عصبانیه و بحث کوچیک داشتیم

ما به شوخی هم فحش میدیم ولی با لحن شوخ  نه که جدی بگه گمشو نبینمت به خاطر هیچی فقط چون از یه ج ...

اها توی موقعیت غیر شوخی اره، فک کنم منم ناراحت میشم، بازم نمیدونم 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

ولی خب اگه این قضیه ناراحتت میکنه و دوستی باهاش برات مهمه  بهش بگو تا تکرار نکنه