2777
2789

دلم میخواد یه سر به تاپیکام بزنید .جیگرتون آتیش میگیره اگه بدونید چقدر خانوادش و خودش در حقم ظلم کردن حاملگیم .پنج ماه تمام استرس کشیدم و بچم تو هفت ماهگی تو شکمم مرد .اما این بیشرف و بی غیرت پشت خانوادشه .

آقا به درک پشت خانوادت باش ولی من نمیخام قیافه کسایی رو ببینم که عذابم دادن دوران بارداری انقد استرس کشیدم ک بچم مرد .چجور به این زبون نفهم بفهمونم که نمیخام خانوادشو ببینم 😭💔

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺
متولد چه ماهیه؟

😐

اگر محکوم ب رنج بردنیم چگونه است که همه یکسان رنج نمے بریم؟اگهرحمتت براے همه کافے نیست دست کم عادلانه تقسیمش کن آه اے کاش که هنوز میتوانستم انکار کنم اما تو اینجایے تنها بے رحم  ابدے توانا برهمه چیز قادر مطلق و بالاترین مرجع و هیچ امیدے نیست که مجازات شامل حال خودت شود که مرگ تورا فرا بخواند که دلت به رحم بیاید من لطفت را نمے خواهم مرا ب جهنم بفرست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم همینم ولی نمیشه گلم ندید ک . 

داغونممم بچشو از دست داده اما هنوز پشت خانوادشه 

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺
به خاطر بچه ت باید بی خیال می‌شدی ،دوباره بعد زایمان شروع میکردی

دعا کنید بمیرم 

داغونممم بچشو از دست داده اما هنوز پشت خانوادشه 

گلم من تا بچم بدنیا نیومد شوهرم بهش حس نداشت بعضی از مردا درکشون ضعیفه . اصلا الان نمیدونه شما چی میگی . 

حرص نخور گلم . برات خوب نیس نتیجشو دیدی ک فقط خودت هلاک میشی 

مرگ یبار شیون یبار

این سری که گف بیا بریم فلان جا رک وایسا تو روش بگو جایی که خوشم نمیاد با طرف حال نمیکنم آرامش ندارم نمیام اگه میخوای تو میتونی بری ولی نه من میام نه اونا بیان خونم

اگرم آنقدر زبون نفهمه رک به خانوادش بگو من رفت و آمد با شما رو دوست ندارم 

عزیزم خیلی سخته اما سعی کن خیلی خودتو حرص ندی زندگیو هرچقد سخت بگیری سختتر میشه شل کن و در لحظه ح ...

دارم داغون میشششم.پنج ماه تمام عذابم دادن چند بار تا سقط پیش رفتم از دعواهاشون.یه بار ب بابلسر گفت اگه بچم چیزیش بشه من میدونم و شما.

اما از وقتی بچم مرده رابطش بهتر و بهتر شده و میخواد منم برم و بیام 

مرگ یبار شیون یبار  این سری که گف بیا بریم فلان جا رک وایسا تو روش بگو جایی که خوشم نمیاد با ط ...

گفتم هزار بار گفتم درک نداره.میگم حالمممم بده نمیخام بیام منو ول کنید 

چرا اگه یکی انقد بهت ضربه زده و انقد از دستش ناراحتی بازم ولش نمی‌کنی و میخوای بیشتر بهت ضربه بزنه ؟ ...

چون ک جایی رو ندارم برم مجبورم بمونم