دلم میخواد یه سر به تاپیکام بزنید .جیگرتون آتیش میگیره اگه بدونید چقدر خانوادش و خودش در حقم ظلم کردن حاملگیم .پنج ماه تمام استرس کشیدم و بچم تو هفت ماهگی تو شکمم مرد .اما این بیشرف و بی غیرت پشت خانوادشه .
آقا به درک پشت خانوادت باش ولی من نمیخام قیافه کسایی رو ببینم که عذابم دادن دوران بارداری انقد استرس کشیدم ک بچم مرد .چجور به این زبون نفهم بفهمونم که نمیخام خانوادشو ببینم 😭💔
اگر محکوم ب رنج بردنیم چگونه است که همه یکسان رنج نمے بریم؟اگهرحمتت براے همه کافے نیست دست کم عادلانه تقسیمش کن آه اے کاش که هنوز میتوانستم انکار کنم اما تو اینجایے تنها بے رحم ابدے توانا برهمه چیز قادر مطلق و بالاترین مرجع و هیچ امیدے نیست که مجازات شامل حال خودت شود که مرگ تورا فرا بخواند که دلت به رحم بیاید من لطفت را نمے خواهم مرا ب جهنم بفرست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
این سری که گف بیا بریم فلان جا رک وایسا تو روش بگو جایی که خوشم نمیاد با طرف حال نمیکنم آرامش ندارم نمیام اگه میخوای تو میتونی بری ولی نه من میام نه اونا بیان خونم
اگرم آنقدر زبون نفهمه رک به خانوادش بگو من رفت و آمد با شما رو دوست ندارم