2777
2789
عنوان

سهام عدالت

| مشاهده متن کامل بحث + 1383 بازدید | 52 پست
10 دقیقه پیش برا من ریختن به حساب

وای خوشبحالت 

انگار گفتن شب یلدا که واریز میشه؟؟؟؟؟

و گاهی صبر خودِ تلاشه...🤍🦋الهی به امید تو...♡🌱خدا جونم شکرت😭یا حضرت فاطمه مرسی که صدامو شنیدی و برام مادری کردی😭منو ببخشید اگه نا امید شدم و یا ناشکری کردم😭و ۲۹آذر ساعت ۲ظهر سوپرایز شدم و بی بی چکم مثبت شد😭👼🏻توروخدا برام دعا کنید صحیح و سالم بیاد بغلم...😭🙏🏻خدا جونم تورو به حضرت فاطمه قسمت میدم خودت مواظبش باش😭🙏🏻🤍خدایا شکرت مرسی که صدامو شنیدی🥺امروز ۱۹دی صدای قلبشو شنیدم و قشنگ ترین معجزه دنیارو حس کردم😭😍خدا جونم هزار مرتبه شکرت که جواب سلفریم خوب بود و پسرم سالمه😍🙏🏻🥲خدایا تو رو به علی اصغر امام حسین خودت پشت و پناه پسرم باشه و اونو صحیح و سالم و به موقعش بزار تو بغلم🥲🫂♥️میشه برا سلامتی نینیم صلوات بفرستین؟؟؟🙏🏻😘خدایا هزاااااار مرتبه شکرت باورم نمیشه ۱۶مرداد ۴۰۴شد قشنگ ترین روز زندگیم🥹🍼👼🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالتون. ما ک هیچکدوم سهام نداریم درصورتی که به پولش خیلی نیاز داریم

دیگ ثبت نام نداره؟ 

الهی و ربی من لی غیرک ♥                                                    اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

مااصلا سهام نداریم اون موقع ثبت نام نکردیم شوهرم گفت الکیه 

اگه پستی گذاشتم که ناراحت شدین به بزرگی خودتون ببخشید بعضی وقتا آدم تویه لحظه از رو عصبانیت نمیدونه چی میگه دقیقا مثل خودم .
وای خوشبحالت  انگار گفتن شب یلدا که واریز میشه؟؟؟؟؟

نمی دونم 🤷🏻‍♀️

الهـی                                                            گر تو همراهـم نباشی وایِ من

خالمینا ۴ نفرن ۵ تومنو میگیرن راحت. وضعشونم تازه خوبه. ما ک نیازداریم هیچ کدوم سهام نداریم

الهی و ربی من لی غیرک ♥                                                    اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻
فامیلیتون با اب و ب شروع میشه؟

بر اساس فامیلیه؟

و گاهی صبر خودِ تلاشه...🤍🦋الهی به امید تو...♡🌱خدا جونم شکرت😭یا حضرت فاطمه مرسی که صدامو شنیدی و برام مادری کردی😭منو ببخشید اگه نا امید شدم و یا ناشکری کردم😭و ۲۹آذر ساعت ۲ظهر سوپرایز شدم و بی بی چکم مثبت شد😭👼🏻توروخدا برام دعا کنید صحیح و سالم بیاد بغلم...😭🙏🏻خدا جونم تورو به حضرت فاطمه قسمت میدم خودت مواظبش باش😭🙏🏻🤍خدایا شکرت مرسی که صدامو شنیدی🥺امروز ۱۹دی صدای قلبشو شنیدم و قشنگ ترین معجزه دنیارو حس کردم😭😍خدا جونم هزار مرتبه شکرت که جواب سلفریم خوب بود و پسرم سالمه😍🙏🏻🥲خدایا تو رو به علی اصغر امام حسین خودت پشت و پناه پسرم باشه و اونو صحیح و سالم و به موقعش بزار تو بغلم🥲🫂♥️میشه برا سلامتی نینیم صلوات بفرستین؟؟؟🙏🏻😘خدایا هزاااااار مرتبه شکرت باورم نمیشه ۱۶مرداد ۴۰۴شد قشنگ ترین روز زندگیم🥹🍼👼🏻

خالمینا ۴ نفرن ۵ تومنو میگیرن راحت. وضعشونم تازه خوبه. ما ک نیازداریم هیچ کدوم سهام نداریم

خوب چرا ندارین باید برین سراغ کاراش تا براتون ثبت بشه این که یارانه نیست که به هرکس دوست داشته باشن بدن

ماهم

بیا بغلم دق بخوریم ما 5نفریم مادرشوهرمم باماست ولی اون داره اگه می گرفتیم الان 5تومن کم تو این اوضاع

اگه پستی گذاشتم که ناراحت شدین به بزرگی خودتون ببخشید بعضی وقتا آدم تویه لحظه از رو عصبانیت نمیدونه چی میگه دقیقا مثل خودم .