2777
2789
سه ماهه که اشتهای پسرم خیلییی بد شده و توقف رشد داره کلی آزمایش دادم و دکتر بردم اما بهتر نشد که نشد!!! دوستان اگه همچین تجربه ای داشتین منو راهنمایی کنید چی کار کنم؟؟؟
دخترمنم فوق العاده بد غذاست روزی یک وعده خیلی کوچیک میخوره نزدیک دوسالشه نه کیلو سیصده
خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم پسرم یه سالشه به زبون خوش چیزی نمیخوره،رومیزمیشونمش حواسشوپرت میکنم،یابغل میکنم راه میبرم بهش لقمه میدم یاروی میزتوالت میشونم بهش غذامیدم خودشم باوسایل روی قفسه هابازی میکنه،کلاازهمه چیزای خونه واسه غذاخوردنش کمک میگیرم
ده ماهه خیلی کوچیک.غذای اصلیش شیر.همونو خوب بخوره کافی.بچه های یزرگ تر که از شیر گرفتنشون غذا نمیخورن آدمو دق میدن.
چقدر خوبه آدم دوست صمیمیش جاریش بشه! همیشه همبن جور دوست میمونیم! هورا!
من حواسشو پرت میکنم مثلا نون دوست داره نون ریز میکنم جلوش میریزم سرش که به خوردن اونا گرم میشه سریع قاشق رو میکنم تو دهنش. بعضى بچه طعمهاى خاصى رو دوست دارن پسر من نعنا دوست داره تو سوپش برگ نعنا باشه بهتر میخوره
بله گلابتون تا دو سال هرچی بخوره جای شیر را براش نمیگیره.بماند که دختر من تا سه سال بیشتر شیر میخورد کمتر غذا.ااخر سر از شیشه گرفتمش بلکه غذا بخورا که تا چهار سال نیمگیش باز خم درست حسابی نمیخورد.تازه یه چند ماهی بهتر شده الحمدلله.البته هنوزم همه چی نمیخوره
بچه هایی که بزرگ تر باشن (فگر کنم بالای دو سال) شربت فروگلوبین را با مشورت پزشک بهشون بدین اشتها آور ِِ