2777
2789
عنوان

وابستگی ب رفیقم

237 بازدید | 7 پست

وقتی ب این فک میکنم ک چجوری ترکش کنم، چجوری فراموشش کنم، چجوری وابستگیم بش کم کنم، چجوری وقتی دیدمش عادی رفتار کنم، چجوری چجوری و چجوری دیوونه میشم)) بعضی وقتا با اینک ی چیزایی میشنوم ازش ولی بازم واس من همونه ، همون عادمه همونه، همونی ک روش حساب رفاقت کردم،انگار میخوام از خدم مخفی کنم که این اینجوری نیست ولی بازم محبت عاش جلو چشامو میگیره و نمیزاره فراموشش کنم)) شاید تش بگایی باشه حتی ب غلط رفاقت مون رو باهاش دوست دارم. 

و این یکی از بدترین حس هاس ک نمیتونی ازش بگذری 

بااینک مدت کمیه که آشنا شدیم و ازش خوشم میاد از رفاقتی

و هر روز میبینمش، دیگ🖤🌚

میشه من بعد ت یه روح بشم؟:-) روزی ک ببینمت ک اندازع ی صد سال بغلت میکنم:-)🖤👀

منم همسن و سال تو بودم به رفیقم وابسته بودم در حدی هیچکدوممون نمیتونستیم یه روز با هم حرف نزنیم اما اون تهش به من حس پیدا کرده بود منم وقتی فهمیدم برای اینکه اسیب نبینه ولش کردم و ازش خواستم بهم فکر نکنه الان دو ساله خبر ندارم ازش

منم همسن و سال تو بودم به رفیقم وابسته بودم در حدی هیچکدوممون نمیتونستیم یه روز با هم حرف نزنیم اما ...

من ی جورایی وابسته شدم 

میدونی چیه 

حرف هم نزنیم اوکیه، منتها دلم واسش تنگ میشه یا دوست دارم بشینم باش بحرفم 

من ب کمترین صمیمت بینمون حتی از دور هم لذت میبرم)) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دبیرستان نسبت به یکی از دوستانم اینطور شدم و تهش شد یک رابطه چندساله که به جفتمون اسیب زد لطفا همین ...

یعنی رفتین ت رابطه ؟

تو ایران عاقبت خوبی نداره هم جامعه هم عذاب وجدان نمیشه همه چیو گفت ولی اگر هم بخوام چیزی بگم اینه ک ...

هعی 

میتونم د خواست بدم؟ 

شما خانوم هستید دیگه؟