2777
2789

عاطی همون گلمنگولی سابق؟

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره همون بلانسبت بی شرف

خیلییی نا رضایتی داره .. من اگه جات بودم از معرفیاش خرید نمیکردم

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
خیلییی نا رضایتی داره .. من اگه جات بودم از معرفیاش خرید نمیکردم

اتفاقا منم شنیدم نارضایتی‌اش زیاده

این پیج کفش و یادم نبود اون معرفی کرده

بش سفارش دادم

البته ی سری کد مرسوله میذاشت پیجه ی دفه ی دونه رو زدم دیدم درسته ب اسم طرف بود بعد سفارش دادم

حالا تو یکی ازین پیجای افشاگری دیدم زده عاطی فلان و فیسان این پیجه هم کلاهبرداره

یارو گفته بود تحویلش دیرترع امروز پیام دادم گفتم بیس روز شد ی ماه چرا بستم نرسید گف فرستاده شده گفتم پ کو کد رهگیری  دیگ گفتم از طریق پلیس فتا پیگیری میکنم گف شما هیچی حالیتون نیست و فلان و برو پیگیری کن و منم ....دم بش

الان دارم فشششششارررر میخورم فقط

نمیدانم چ میخواهم بگویم.....غمی در استخوانم می‌گذارد.........
اتفاقا منم شنیدم نارضایتی‌اش زیاده این پیج کفش و یادم نبود اون معرفی کرده بش سفارش دادم البته ی س ...

ای وایییی😥😥😥سفارش دادی پس که.. خیلی مبلغ بالایی بود؟.. خدا لعنت کنه این کلاهبردارارو

ای وایییی😥😥😥سفارش دادی پس که.. خیلی مبلغ بالایی بود؟.. خدا لعنت کنه این کلاهبردارارو

۵۰۰ بود ولی خیلی حرص خوردممممم

۵۰۰ بود ولی خیلی حرص خوردممممم

پیجش چیه؟..بگو برم یه گزارش بزنم

مرسی عزیزم بااین گوشیم وی پی آن نمیتونم وصل کنم از رو صفحه اپن یکی گوشیم عکس گرفتم دوتا پیج داره آیدی اون یکیشم تگ کرده تو این پیجش

ولی یچیزو نمی‌فهمم اینکه ببین ی سری کد مرسوله می‌ذاره هرسری

ی دفه زدم اسم خود یارو و شهرشو آورد 

ولی یچیزو نمی‌فهمم اینکه ببین ی سری کد مرسوله می‌ذاره هرسری ی دفه زدم اسم خود یارو و شهرشو آورد&nbs ...

منم متوجه نشدم:(

منم متوجه نشدم:(

همون میگم اگ‌کلاهبرداره پ چرا کد مرسوله می‌ذاره و کدا اطلاعات  فرستنده شون درسته و همون فروشگاهه ک ب اسم یاروعه...کلی پیام رضایتم داره تو پیجش🤕