خدا رحمت کنه پدرشوهرتونو
اگه شماهم ادم برونگرایی هستی برات رفت و امد زیاد اذیت کننده نیس ولی اگرم هست الان خیلی چیزی نگو، بعد که برین سر خونتون انقد مزه مستقل شدنه میاد زیر زبونتون و مسئولیتتون زیاد میشه که همه همش نمیشه اینور اونور برین و اونجا بدون حرف حساس کننده رفت و امد رو کم کن مردا خیلی اولش تو عقد کری میخونن درباره زیادی رفت و امدها،بعد که ان شاءالله بری سر خونت از سرش میفته
فقط الان که تو عقدین هرروز هفته خونه مادر یکیتون نباشین ما از علاقه شدید اینجوری شدیم یهو تنش بوجود اومد هردومون حس دافعه نسبت به هم گرفتیم و یجوری شد مادرشوهرم اینا برای ادم کردن شوهرم منو اذیت میکردن با اینکه من هنوزم شما گفتنم بهشون تو نشده و داشتن باعث میشدن از شوهرم متنفر بشم، پس حواست جمع کن حد و مرز رفت و امدا رعایت کن ،مستقیم نگو نمیخوام زیاد رفت و امد داشته باشیم، گاهی محترمانه درست بهانه کن یا بیرون دونفری برین یکم که بگذره موضوع صحبت دونفری بیشتر پیدا میکنین و دوتایی بودنتون لذت بخش تر میشه و بعد اون میفهمه اولویت زندگیش همسرشه قبل این نمیدونسته یا کامل درکی از اهمیت همسر نداشته، من و همسرم بعد ۲سال عقد و دوماه زندگی سر خونمون تازه دارم نشانه های استقلال فکریش از خانواده شو میبینم