2777
2789
عنوان

تولد شوشو

325 بازدید | 24 پست

بچها تولد همسرمو دوتایی بگیرم یا دعوتی بدم ب صرف کیک و شیرینی😂😐بچه کوچیک دارم نمیتونم هم کیک بپزم هم شام درس کنم نمیرسم‌راستش 🥲❤زود تند سریع نظر بدینننننن

ماچ ب کلتون❤🌻

عشق(حضرت عباس(ع))😍                                                     پسرم همه وجودم🤍🌻            

شوشو😐

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا وقتی به اون بزرگ مرد میگی شوشو من هیچ نظری نمیدم 

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
دو تایی  بگیر چون بچه کوچیک داری مهمونی کلافت میکنه   انشالله ۱۲۰ سالگیش با هم جشن بگیرید& ...

مرسی عزیزم

عشق(حضرت عباس(ع))😍                                                     پسرم همه وجودم🤍🌻            
خب عزیزم صد در صد اگر بتونی مهمون دعوت کنی و شام بدی عالی میشه اما اگر واقعا شرایطشو نداری مشکلی ندا ...

خودم دوست داشتم دعوتی بگیرم بعد فک کردم دیدم جمعیتمون ماشاالله خیلی میشه با بچه کوچیک ک وابسته خودمم هست خیلی سخته از اونور دو دل شدم نمیدونم

اگه میتونی هزینه کنی شام و کیک از بیرون بگیر

کیک بیرون نمیخوره خودم میپزم بیشتر  شاممم جمعیت زیاده ماشاالله 🤣کمرش میشکنه شوهرم