2777
2789
عنوان

بعضی از کاربرها.....

293 بازدید | 19 پست

دلم گرفت،نمیدونم چرا بعضی از کاربرها سر جنگ دارن

اینا همونایی هستن که تو زندگی اطرافیانشون هم پیشرفت و موفق شدن دیگران سنگ‌ میشه رو سینشون،طاقت ندارم ببینن 

تصور نمیکردم اینجا یکی به کسی که نمیشناسه

اصلا نمیدونه مدل زندگیش چطوری هست چی بهش گذشته شده اینی که الان هست حسادت کنه.....

با هم مهربان باشیم
هر آدمی داره با غمی میجنگه
که_ما_ازش_بی_خبریم💔🌱

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
دقيقاا

💔🥺

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله   ریپلای میکنن دعوا  و بی ادبی و مخالفت نمیشه ازادانه کامنت گذاشت

امشب بخاطر چیزی که دست من نیست حرف شنیدم .....💔

جواب اون کاربر دادم اما دلم شکست که همجنس هام از موفقیت همدیگه نفسشون بالا نمیاد

بابت قانونی که دولت تصویب کرده و منم یه داوطلب مثل بقیه بودم 

حالا چون قبول شدم اونم با بهترین رتبه که اگه این قانون هم نبود من قبول بودم

سلام ببخشیدا بدون اجازه اومدم توی اون تاپیکم من ازتون معذرت خواهی کردم  گفتم اگه ناراحت شدین ...

سلام خواهش میکنم 

چرا باید بدم بیاد!

همچین حرفی نزدم 

راجع به اون تاپیک خیانت نظرم گفتم مثل بقیه کاربرها

حالا چرا شما تو فکر موضوع تاپیک دو سه روز قبل هستین 

سلام خواهش میکنم  چرا باید بدم بیاد! همچین حرفی نزدم  راجع به اون تاپیک خیانت نظرم گفتم ...

مرسی ازاینکه صادفانه جواب دادین

آخه موضوع تاپیک اونروز نیس

من بااجازه تون تاپیکاتونو خوندم

مثه اون تاپیک افسرده گی

بخدا حیفم اومد پیام ندم

خواستم اگه بتونم کمکی کرده باشم

شماهم جای خواهر خودم

چون میدونم اگه کسی درحال افسرده شدنه بهتره ک باهاش صحبت کنی حالشوبپرسی به یادش باشی و...

ک بهتر بشه نه اینکه تنهاش بذاری

همین

مرسی ازاینکه صادفانه جواب دادین آخه موضوع تاپیک اونروز نیس من بااجازه تون تاپیکاتونو خوندم مثه او ...

ممنونم از لطفتون 🙏🌹

من خوبم وقتی تنهام

حوصله ی جمع و دورهمی ندارم فقط

ممنونم از لطفتون 🙏🌹 من خوبم وقتی تنهام حوصله ی جمع و دورهمی ندارم فقط

آها

خب همون حوصله جمع وداشتنم مستلزمش اینه ک

توی تنهایی خیلی ساکت نباشین و بتونین خوب ارتباط بگیرین

تا توی جمع هم اذیت نشین

آها خب همون حوصله جمع وداشتنم مستلزمش اینه ک توی تنهایی خیلی ساکت نباشین و بتونین خوب ارتباط بگیری ...

قبلا اینطوری نبودم در کل دختر ساکتی نبودم یه دوسالی میشه اینجوری شدم

قبلا اینطوری نبودم در کل دختر ساکتی نبودم یه دوسالی میشه اینجوری شدم

البته دخترساکت بودن فی نفسه خیلی بدنیستا

خیلی ازدختراهستن ساکتن وحتی توی جمع هم شاید خیلی نیان

مثه خواهرخودم ک خونه وسریال دیدنو ترجیح میده به بیرون وتوی جمع

ولی این رفتارکه یه کاری رو وسطش ول کنی ویا یه چیزی رو قبل از شروعش لغوش کنی

ویا اینکه از کاری ک میکنی هدفی نداشته باشی

یکم مشکوک میزنه

راستی شما اهل فیلم وسریال و تی وی هستین؟

البته دخترساکت بودن فی نفسه خیلی بدنیستا خیلی ازدختراهستن ساکتن وحتی توی جمع هم شاید خیلی نیان مثه ...

نه خیلی ساله نمیبینم 

گفتم که ی سری موارد ناخودآگاه تغییر کردن همین ساکت شدن یا تی وی ندیدن،خرید آنلاین ترجیح دادن به بازار گردی بیشتر اوقات....

نه خیلی ساله نمیبینم  گفتم که ی سری موارد ناخودآگاه تغییر کردن همین ساکت شدن یا تی وی ندیدن،خر ...

خب این تغییر کردنا هر چند خیلی خوب نیستن

ولی قابل برگشتن ب نظرم

به نظر خودتون علت چی میتونه باشه؟